Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικά στο loutrakiblog: Η αφίσα του καρναβαλιού

- Advertisement -

Δείτε ΠΡΩΤΟΙ την αφίσα του καρναβαλιού του δήμου μας.
                                                     

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωραια αφισα συγχαρητηρια, καμια σχεση με εκεινες των προηγουμενων χρονων,πιο λιτη και πιο "άχρωμη" οπως οριζει το… μνημόνιο!!!

    η ν@χτεριδα

  2. Το σκεφτήκατε πολλές ώρες για αυτό το πράμα…
    Αν κρίνω απο την αφίσα φαντάζομαι πως θα είναι το φετινό καρναβάλι…κρίμα, κρίμα,…θα μας φάνε οι Κορίνθιοι για πλάκα φέτος!!!

  3. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΑΦΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.
    ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ,ΤΟΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.
    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ;

  4. καλό καρναβάλι να έχουμε…τέλος οι γκρίνιες…ό,τι έγινε,έγινε και κοιτάμε να περάσουμε καλά…μια γιορτή είναι,από εμάς εξαρτάται αν θα περάσουμε καλά…

  5. Σιγά το γεγονός για αποκλειστικότητα . Αποκλειστικότητα που θα πρέπει να μας δώσετε θα είναι η επιτυχία του καρναβαλιού Έτσι να πείτε σε αυτόν που το διοργανώνει .Αυτές οι αποκλειστικότητες από εσένα αγαπητέ bloger άλλά και αυτή η βιασύνη αυτόν που σας τις δίνει σαν θέματα , κάθε άλλο παρά καλό κάνουν . Τώρα εσείς κύριε bloger δεν έχετε Μια φωτογραφία από Λουτρακιώτικο καρναβάλι ? στα θέματα σας βάζετε συνέχεια φωτογραφίες από το Πατρινό καρναβάλι .

  6. Γυρνάμε 10 χρόνια πίσω πάλι,την στιγμή που χρόνο με χρόνο το καρναβάλι μας γινόταν και καλύτερο.
    Η φετινή επιτροπή καρναβαλιού δεν έχει ιδέα μου φαίνεται!!!
    Σκεφτήκατε ποτέ να υπάρχει μια μόνιμη επιτροπή καρναβαλιού,με εμπειρία για να μην έχουμε τέτοια ευτράπελα και να μην εξυπηρετούνται συμφέροντα των εκάστοτε δημάρχων?
    Αν θέλετε το Λουτράκι να πρωταγωνιστεί στο Καρναβάλι,αλλιώς πάμε καλύτερα στο Χιλιομόδι,καλύτερη δουλειά παρουσιάζουν εκεί!!!

  7. κρίμα…..
    προχειρότητα ….
    δυστυχώς αυτό βλέπω με την αφίσα
    και από την στιγμή που ο κατασκευαστής είναι και χορηγός ελπίζω να μην έχει χρεωθεί ….
    "Υπό την αιγίδα του ΠΠΚ"
    ο πρόεδρος το ξέρει ??????????
    νικολάκη προβλέπω την όποια αποτυχία να σου την χρεώνουν

  8. καρναβαλι ολων?

    ποιος εγκεφαλος το σκεφτηκε αυτο?

    δηλαδη τι θα μπορουσε να ειναι, των μισων ?

    και μην μου πει κανεις οτι ετσι προτασει τον εθελοντισμο, γιατι σαν συνθημα ειναι χαζο !!!

    καλη η αφισα, κακιστο το συνθημα !!!

  9. νομίζω ότι είναι η πιο κακόγουστη αποκριάτικη αφίσσα που έχω δει!!!! αναρωτιέμαι ποιός την διάλεξε και πως είναι δυνατόν να συμφώνησε ολόκληρη η επίτροπή (μήπως είναι ένα δείγμα του γούστου τους??)κολάζ προσώπων???, έλλειψη δημιουργικότητας και φαντασίας, κακή επιλογή χρωμάτων και να μην σχολιάσω ότι εικαστικά και τεχνοτροπικά δεν εντάσσεται πουθενά (ψιλά γράμματα αυτά), κρίμα και για τον χορηγό εκτύπωσης που γνωρίζω καλά ότι μπορεί και καλύτερα.

    Ένας αναγνώστης που έχει σπουδάσει marketing και δημόσιες σχέσεις, ευχαριστώ.

  10. δεν ειναι κακο αν δεν υπαρχουν ικανοι στον συνδυασμο του νεου δημαρχου, να ζητησει τη βοηθεια ορισμενων που το εχουν σπουδασει το αντικειμενο και πιστευω οτι θα σας την εκαναν δωρεαν αφου οπως λετε δεν υπαρχουν χρηματα!!
    οσο για τον φιλο που λεει οτι με μια αφισα θα ασχοληθουμε??!! να μας πει αν εχει καποιο καλυτερο τροπο για να διαφημισει το καρναβαλι και τοτε βλεπουμε…

    το θεμα ειναι οτι φετος κουτσα-στραβα θα τα καταφερουμε, του χρονου ομως θα ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα..
    παντως η αφισα θυμιζει προεκλογικη αφισα μικρου κομματος

    η ν@χτεριδα

  11. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?????? ΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ (ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ )ΑΚΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

    pomlapi

  12. Ειλικρινά κρίμα.. Πότε θα αποφασίσει το Λουτράκι να προσλάβει / συνεργαστεί με σοβαρούς δημιουργικούς ανθρώπους / studios, για να αποφεύγουμε αυτά τα εκτρώματα; Είναι δυνατόν εν έτει 2010, να τοιχοκολλούνται τέτοιες αηδίες; Οχι οτι οι άλλες αφίσες που "κοσμούν" την πόλη είναι καλύτερες, εξίσου πανάσχημες είναι οι περισσότερες, αλλά το καρναβάλι υποτίθεται πως είναι δημοτική πρωτοβουλία και αφορά όλους τους δημότες.. Η αφίσσα είναι καρναβάλι από μόνη της.

  13. πρεπει να γίνει αυτό που λέει ένας φίλος/η ποιο πανω.
    Πρέπει να υπάρξει επιτροπή που να μην έιναι έρμαιο του κάθε Δημάρχου. Το καρναβάλι είναι της Πόλης.
    Εαν υπήρχε αυτή η επιτροπή δεν θα είχε τα προβλήματα που έχει η τωρινή διοίκηση. Προβλήματα στο στήσιμο στην οργάνωση και στην διαχείρηση. Αλλά όλοι πιο παλιά πως βολευόντουσαν? Με τις 300.000 – 400.000 ευρώ που χαλούσαν κάθε χρόνο απο το ταμείο της ΔΑΕΤ. Ετσι κανω και εγώ καρναβάλι, όπως και εσείς.΄Μέσα σε μία΄νύχτα με τόσα χρήματα οργανώνω και εγώ καρναβάλι. Αλλά κανείς τους δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει επιτροπή και όργάνωση.Οργάνωση στην Διοίκηση-Οικονομικά-Υπηρεσιών-Διαφήμισης-Διαχείρισης Προσωπικού-Οργανόγραμμα-Προγραμματισμός και άλλα πολλά. Δεν γίνεται μέσα σε μια εβδομάδα ή σε 12 εβδομαδες να προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι σωστό και ουσιαστικό.Μακάρι να βαλουμε μυαλό και να δούμε να αλλάζει κάτισε αυτή την πόλη προς το καλύτερο.

  14. To Symvoyio Neon asxolite me tin diafimisi tou fetinoy Karnavaliou ke to slogan KARNAVALI OLON empnefstike o proedros tous Zaxos Aggistriotis. Oso gia tin afisa… tin eftiakse kapios ethelontis grasfistas ki egrithike apo tin omada ton neon….. Ta pedia kanoun mia filotimi prospathia na ginei to karnavali ke ta akoune ki apo pano..

  15. Συμφωνώ με τον Ανώνυμο φίλο 8:01 p.m. Ο Πρόεδρος Γιώργος Δέδες ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει η ίδια επιτροπή και για τα επόμενα χρόνια. Ελπίζουμε κάθε χρόνου και καλύτερα αφού θα αποκτούν όλο και περισσότερη εμπειρία!

  16. Tην αφίσα την σχεδίασε μια διαφημιστική εταιρία απο το βραχάτι σαν να μην υπήρχαν γραφεία στο Λουτράκι για να απευθυνθούν σε αυτά.Ήθελα να' ξερα αυτή η περιβοήτη ομάδα των νέων ποιος τους δίνει το δικαίωμα να αποφασίζει για την διαφήμιση του καρναβαλιού στο Λουτράκι?
    Να ξέρετε κύριοι εσείς που παίρνετε τις αποφάσεις ότι κρατάτε τις τύχες πολλών επαγγελματιών στην πόλη μας που περιμένουν αυτές τις μέρες για να δουλέψουν και δεν θα πρέπει να παίζεται με τα γούστα και τα βίτσια του καθενός απο εσάς.
    Υ.Γ…Μην κάνετε το λάθος και βγάλετε αυτή την αφίσα και στην ΑΘήνα γιατί θα γίνουμε ρεζίλι!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog