Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νίκη μέσα στην Κατερίνη για τον Ποσειδώνα

- Advertisement -

Το Σάββατο στην Κατερίνη έγινε ένα πολύ δυνατός αγώνας μεταξύ των ομάδων Αρχέλαος Κατερίνης – Ποσειδών Λουτρακίου για την Α2 Εθνική Κατηγορία Χάντμπολ. Πολύ κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες.
Ο αγώνας ξεκίνησε με μια τακτική ψυχολογικής φόρτισης απέναντι στους παίκτες μας. Το βάρος έπεσε σε έναν ειδικά παίκτη (Βουγιάνοβιτς) που το είχαμε προβλέψει και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό. Η τελική κατάληξη ήταν η απομάκρυνση του προσώπου που φόρτιζε το αγωνιστικό κλίμα του αγώνα από τους διαιτητές.
Αγωνιστικά η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα στο σκορ και έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα ανά πάσα στιγμή. Ο Αρχέλαος έπαιζε γρήγορη σέντρα προσπαθώντας να μας αιφνιδιάσει αλλά δυστυχώς οι πολύ καλές επιστροφές της ομάδας μας δεν επέτρεπαν πάντα, το αποτέλεσμα που προσδοκούσε ο αντίπαλος προπονητής. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποβληθεί με 3 δίλεπτα/Κόκκινη κάρτα μέσα σε 25 λεπτά ο Τούρκια Γιώργος από τους υπερβολικά αυστηρούς απέναντι στο πρόσωπό του διαιτητές.
Το ημίχρονο έληξε και βρήκε την ομάδα μας να προηγείται με μόλις ένα γκόλ 18 – 19.
Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η βοήθειες που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του νικηφόρου αγώνα ήταν οι: Γκίκας, Αικατερίνης,Βασιλειάδης,Παπαδόπουλος και ο Παλαιολόγος Α. Τα παραπάνω παιδιά με ιδιαίτερη μαχητικότητα και ιδιαίτερο πάθος ήρθαν και έδωσαν την ώθηση εκείνη που χρειαζόντουσαν οι: Κατούντας, Πιερράκος, Βουγιάνοβιτς, Γιογκαράκης και ο Χαντζηκωνσταντίνου για να κερδίσουν τον αγώνα.
Πάντως σε έναν αγώνα με ιδιαίτερο ψυχολογικό στρές από τους αντιπάλους και τον συννεφιασμένο ουρανό έλαμψε το άστρο του μικρού μας τερματοφύλακα Παλαιολόγου Αλέξανδρου. Με μια απόφαση έκπληξη του τερματοφύλακα μας Γιογκαράκη Χ, 3 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι και ενώ είχαν κερδίσει πέναλτι οι αντίπαλοι έφυγε από τα γκολπόστ και έδωσε το δικαίωμα στον μικρό μας τερματοφύλακα να αγωνιστεί και να του δώσει τη ευκαιρία να δείξει τι αξίζει. Και εκεί έλαμψε το άστρο του. Με μια πολύ καλή χαντμπολική κίνηση ο μικρός Αλέξης απέκρουσε το πέναλτι και με την ψυχραιμία που τον διακρίνει συνέχισε τον αγώνα τελειώνοντας τον με άλλες δύο καταπληκτικές αποκρούσεις- ο ένας ήταν αιφνιδιασμός- και να δώσει στην ομάδα μας το δικαίωμα να διευρύνει το σκορ και να τελειώσουμε με το τελικό σφύριγμα των διαιτητών τον αγώνα με 31-37.
Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Φοίβο και να διεκδικεί ότι της αξίζει.
Θέλουμε να εξάρουμε την απόδοση των διαιτητών του δευτέρου ημιχρόνου Κο Χατζηπαναγιωτίδη, Μπουγιάκα, οι οποίοι παρά την έντονη ψυχολογική πίεση που τους ασκήθηκε από την κερκίδα και τον πάγκο των γηπεδούχων σφύριξαν ότι έβλεπαν (50-50).
Τα δεκάλεπτα: 5-7,11-11,18-19ημιχ.21-24,23-28,31-37
Δίλεπτα: 6/7 Πέναλτυ:3/5,2/2
Αρχέλαος Κατερίνης:
Προπονητής – συνοδός: Σκούφας Σωκράτης
Παπαδόπουλος,Τζιώκας (2),Ξεφτέρης,Τριανταφύλλου (7),Λυκόπουλος,Ράπτης,Παπαδόπουλος Δ,Κοσμίδης,Κορωνίδης,Σαιδές (5),Μειντανίδης(3),Χρυσός(8),Καραγιάμπας.
Ποσειδών Λουτρακίου:
Συνοδός-Υπεύθυνος Αποστολής: Τυφτικίδης Λάζαρος
Προπονητής: Χαντζηκωνσταντίνου Κώστας.
Σύνθεση ομάδας: Γιογκαράκης, Παλαιολόγος Α., Κατούντας (3), Παλαιολόγος Π. ,Πιερράκος (5), Αικατερίνης (1), Χατζηκωσταντίνου (4), Παπαδόπουλος (5), Βουγιάνοβιτς (13), Βασιλειάδης (5), Τούρκια (1), Γκίκας ,Μουτσάι, Μπένας.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 19-48,Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠ. 32-29, Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ – ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓ. 33-24,ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡ. 31-37, ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ 18-32, ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔ. – ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡ. 29-27.

Η Βαθμολογία:
1 ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 28
2 ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 24
3 ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 22
4 ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 20
-. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 20
6 Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ 16
7. ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 14
8 ΠΑΡ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 9
9 ΛΕΩΝ. ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 8
-. ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 8
11 ΑΛΕΞ. ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 6
12 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog