Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συγχαρητήρια κε Κόλλια!

- Advertisement -

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λουτράκι 22/02/11

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή μας, στην ενέργεια που εξέφρασε, με την απολύτως επίκαιρη επερώτησή του, στον υπουργό μεταφορών, ο βουλευτής του νομού μας,  κ Κώστας Κόλλιας,
σχετικά με τον σταθμό του προαστιακού στον Ισθμό, επισημαίνοντας ιδιαιτέρως  την ορθή χωροθέτηση του σταθμού, στον ενδεδειγμένο καθ’ όλα χώρο – στον κόμβο Λουτρακίου, στην περιοχή του Ισθμού.   Θέση που εκφράζει την πλειοψηφία των πολιτών του Λουτρακίου, των φορέων του και του Δημοτικού συμβουλίου. 

Αναμένουμε οπωσδήποτε την στενή παρακολούθηση και προώθηση περαιτέρω ενεργειών του, όπως υπογραμμισμένα αναφέρει, ο ίδιος ο βουλευτής, στην κατατεθείσα ερώτησή του, έως και την ολοκλήρωση του έργου, μέχρι και το Λουτράκι

Περιμένουμε και από τους υπόλοιπους βουλευτές του νομού μας, να διεκδικήσουν επίσης, όπως η θέση τους  το επιτάσσει,  αφουγκραζόμενοι επιτέλους το ουσιώδες αίτημα των Λουτρακιωτών, ώστε ο προαστιακός – το τραίνο, να ξαναέρθει στο Λουτράκι, στον χώρο όπου έχει υποδειχθεί χωροταξικά, ομόφωνα από το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας.

Για την Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Μαρίνης

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους ένας βουλευτής του νομού μας, αγκάλιασε και αναδεικνύει το θέμα στάση Ισθμού στην θέση που θα πρέπει να γίνει (και όχι στον Βασιλόπουλο), σύμφωνα με τις θέσεις Λουτρακιωτών. Έχουμε κάθε λόγο να στηρίζουμε τέτοιες κινήσεις σε κάθε επίπεδο, πόσο μάλλον όταν γίνεται θέμα στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Επίσης μπράβο και στην ένωση εμπόρων και επαγ/βιοτεχνων που ξεκάθαρα, χωρίς καμιά υστεροβουλία (κοματική), έχει το θάρρος να επικροτεί ανοικτά τέτοιες πρωτοβουλίες.

  2. Το θέμα του προαστιακού δεν είναι υπόθεση μόνο του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι υπόθεση όλων μας.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ.
    Αλλά μέσα στις υπχρεωσεις του δεν είναι;;;
    γι' αυτό δεν τους ψηφίζουμε;
    Ο προαστιάκος πρέπει να ερθη στο Λουτράκι στην όδος Αιγαιου.

  3. @10:03, για πες μας πού ακριβώς εννοείς στην οδό Αιγαίου? Πού θα φτιαχτεί ο σταθμός, που θα επιβιβάζονται οι επιβάτες, πώς θα συνδεθεί αυτό με το ποτάμι. Μήπως μέσα απ'το σπίτι του Κοντού? Πραγματικά δεν έχω καταλάβει. Ας βρεθεί ένας να μου το χωροθετήσει….

  4. ΜΑΚΑΡΙ Ο Κος ΜΑΡΙΝΗΣ ΝΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

  5. Αγαπητέ μου των 9:56 το μεγάλο πρόβλημα είναι προφανώς η μη ενημέρωση γιατί αδικείς κατάφορα τον Μαρίνη, προφανώς δεν συμμετείχες στην σημερινή κινητοποίηση, διαφορετικά θα άκουγεςς τον Μαρίνη που ήταμ ένας εκ των ομιλητών, καταγγέλοντας τα μέτρα της κυβέρνησης, καθώς επίσης και την απουσία των εμπόρων από την συγκέντρωση, μιας και προτίμησαν να βαστήξουν ανοικτά τα μαγαζιά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog