Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

- Advertisement -

Θ Ε Μ Α  :  “Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Συμβουλίου
        Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας”.

 Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 28η Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Εξ αναβολής συζήτηση περί εισήγησης για προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος ιχθυοπωλείου επί της Ελ. Βενιζέλου 79, Λουτράκι στο όνομα Χατζηαντωνίου Σταύρος.
  2. Εισήγηση για άδεια λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα «Καφετέρια – Σνακ Μπαρ» ιδιοκτησίας Δ. Κουτρούλιας Ε.Ε το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ποσειδώνος και Λ. Κατσώνη 6
  3. Πρόταση για χώρο στέγασης και λειτουργίας του Δημοτικού Γραφείου Λουτρακίου – Περαχώρας, του Γραφείου Εθελοντή και του Γραφείου Συντονισμού Τουρισμού.
  4. Εισήγηση για τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και κατεύθυνσης προς τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης.
  5. Εισήγηση για απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τους αστικούς δρόμους.
  6. Εισήγηση για μονοδρόμηση των οδών Οικονόμου και Λ. Αποστολίδη στο Λουτράκι.
  7. Εισήγηση για χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕ – Σνακ Μπαρ» βάσει της υπ’αριθμ. 2498/15.2.2011 αίτησης της κας Amada Truza, το οποίο θα λειτουργήσει επι της οδού Ποσειδώνος ΟΤ 277 στο Λουτράκι.
  8. Εισήγηση για αποκατάσταση ζημιών στο Γερμανικό δρόμο κατόπιν των έργων από εργολάβο συμφερόντων εταιριών κινητής τηλεφωνίας για εγκατάσταση μέσων τηλεπικοινωνίας (οπτικής ίνας).
  9. Εισήγηση για δημιουργία χώρου αθλοπαιδιών με γήπεδο καλαθοσφαίρισης σε χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου, παρακείμενα του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ. Δ. Κ
     Μπάκος Γεώργιος
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog