Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Μυστήριο» ο θάνατος 31χρονης στην Ποσειδωνία

- Advertisement -

Χ. Μουρελάτος: «Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας»

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους στην παραλία της Ποδεισωνίας η υπόθεση του θανάτου μίας 31χρονης αλλοδαπής (από Ουκρανία). Η 31χρονη βρέθηκε στο σημείο που σκάει που σκάει το κύμα χθες το απόγευμα (16:00) και από ότι ακούστηκε πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Σε επικοινωνία της Korinthian news με την αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας ταξίαρχο κ. Χ. Μουρελάτο ανέφερε για το θέμα: «Χθες το απόγευμα ειδοποιηθήκαμε καθώς στην πλαζ της Ποδεισωνίας εντοπίστηκε από περιοίκους το πτώμα μίας 31χρονης αλλοδαπής. Βρέθηκε στο σημείο που σκάει το κύμα.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το λιμεναρχείο με την συνδρομή της αστυνομίας. Αυτό το οποίο μπορώ να πω ότι το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εξετάζεται σοβαρά».
Αυτά σχετικά με το πτώμα της νεαρής κοπέλας που βρέθηκε χθες στην Ποσειδωνία. Περίεργη φαίνεται να είναι αυτή η ιστορία! Μπορεί να είναι συγκρατημένος στις δηλώσεις του, για την ώρα τουλάχιστον, ο αστυνομικός διευθυντής αλλά από ότι ακούγεται το πιο πιθανό να είναι εγκληματική ενέργεια. Ίσως χρειαστεί να επανέλθουμε…
Φ.Ν 
*korithiannews

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog