Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

O δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης μιλάει για τον προϋπολογισμό 2011

- Advertisement -



*perahora.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε μια ολος διολου παρανομη αποφαση προχωρησαν ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ αφου με καθε τροπο αρνηθηκαν να ακουσουν τους πολιτες καθως εκαναν τα αδυνατα δυνατα ωστε να μην συταθει η επιτροπη διαβουλευσης να μην δωσουν το στιγμα τους ως προς το θεμα των τελων χωρις την στοιχειωδη ενημερωση των συμβουλων. Πως υστερα απο ολα αυτα να μην ειναι ικανοποιημενος ο δημαρχος αφου και μερος της αντιπολιτευσης συνηργησε και καλα ο Παυλου με τους δικους του αποκαλυπτεται καθε μερα για τον ρολο του, εχουν σχετικα γραφτει πολλα στα διαφορα ΜΜΕ επ αυτου, αλλα και ο Πετριτσης δεκανικη και συνεργος

  2. Καλά ρε μεγάλε θα μας τρελάνεις τελείως. Ο Γκιώνης δεν είπε μέσα στο Δ.Σ ότι θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό? Ευτυχώς που είχε κάμερα και τ'ακούσαμε. Ο Πετρίτσης και ο Παύλου σου έφταιξαν τώρα? Ας είναι καλά ο Λογοθέτης που τον έκανε "Τούρκο" στην τελευταία τοποθέτησή του και έκανε τον Γκιώνη να αλλάξει γνώμη και να μην τον ψηφίσει στο σύνολό του. Και κατά τη γνώμη μου κι εγώ στη θέση του Γκιώνη το ίδιο θα έκανα. Ο Λογοθέτης ήταν πολύ προκλητικός.

    Αλλά αφού βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα φίλε 3:30 για πες μου, ο Γκιώνης γιατί ψήφισε τον τεχνικό προϋπολογισμό, εκεί δεν φάνηκε ότι είναι δεκανίκι του Λογοθέτη?
    Τουλάχιστον ο Πετρίτσης σαν πιο ειδικός τοποθετήθηκε και διευκρύνησε για ποιούς λόγους δεν ψήφισε στο σύνολό του το τεχνικό πρόγραμμα. Μην κρίνεις όπως σε συμφέρει, λοιπόν!!!

  3. Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΟΛΟ…ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ…ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ…ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ…ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…..ΤΟΣΟΣ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ!!!!….ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΘΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ Π.Π. …ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ???????????

  4. Κ.ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΑΣ….) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΟΙ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ!!!
    Η ΛΕΞΗ "ΣΕΒΑΣΜΟΣ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ, ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΌΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΚΑΠΟΙΩΝ!!!!!!!
    ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΦΟΙΤΗΣΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog