Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ATHENS FASHION WEEK 2011 ….ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

- Advertisement -

H 13η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας ATHENS FASHION WEEK, θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2011, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, από την Q-Productions σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την εποπτεία του Ελληνικού Συμβουλίου Μόδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Yπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και των κλαδικών οργανώσεων: ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος), ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων) και ΕΛΣΕΒΒΥΕ (Σύνδεσμος Υποδηματοποιών), Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και ΕΒΕΑ. Το ATHENS FASHION WEEK περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού «Athens Every Week».
Την έναρξη των εκδηλώσεων της 13ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας ATHENS FASHION WEEK θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.
Εγκαίνια: Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011, ώρα 20:00, dassios arabesque Fall-Winter 11-12
Όλα τα έσοδα του εναρκτήριου show θα διατεθούν για τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μιά-Ευχή Ελλάδος).
ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΔΑΣ
ANDRIA, ASLANIS, CORΙNA VLADESCU, DELIGHT, DIMITRIS DASSIOS, DIMITRI ZAFIRIOU, EMPIRE by ALICE MARIE HAJIPANAYI, EVANGELOS KAVATHAS, KATERINALEXANDRAKI, KATHY HEYNDELS, LUKAS, MAKIS TSELIOS, MINA STONE, NIKOS – TAKIS, CRISTINA NITOPI, PANOS APERGIS, SOTIRIS GEORGIOU, PARIS VALTADOROS, VASSILIOS KOSTETSOS.

fashionart-lover.blogspot

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog