Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μυστική συνάντηση Γκιώνη – Παύλου…

- Advertisement -

Μεταμεσονύκτια μυστική συνομιλία Γιώργου Γκιώνη και Παύλου Παύλου σε γνωστό εστιατόριο του Λουτρακίου…

Ηταν 00:40 περίπου , ξημερώματα Παρασκευής , όταν ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης εισερχόταν σε γνωστό εστιατόριο – πολυχώρο της περιοχής. Το κατάστημα ήταν κλειστό προς το κοινό λόγω του προχωρημένου της ώρας. Κατευθύνθηκε προς το βάθος όπου και περίμενε μία φυάλη ουίσκι, μαζί με τα παρελκόμενα.

Λίγα λεπτά αργότερα παρκάρει το αυτοκίνητο έξω από το μαγαζί και εμφανίζεται μία γνωστή φιγούρα σε όλους μας και εισέρχεται στο χώρο. Ο Παύλος Παύλου ήταν εκεί. Επρόκειτο για μία προγραμματισμένη συνάντηση.

Ακολούθησαν εγκάρδιοι εναγκαλισμοί και κάθισαν σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους για να μπορούν να συνομιλούν χαμηλόφωνα, σχεδόν συνομωτικά. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ατζέντα τους. Σας μεταφέρουμε όμως αυτό που είδαμε , και αυτό που είδαμε σίγουρα αποτελεί είδηση.

Οι δύο άνδρες κουβέντιασαν μέχρι το ξημέρωμα. Οι πρώτες αχτίδες του ήλιου σηματοδώτησαν και τη λήξη της συνεύρεσης. Σηκώθηκαν , χαιρετήθηκαν και αποχώρησαν. Εμείς πάντως μπορέσαμε και διακρίναμε σημάδια ικανοποίησης στα πρόσωπά τους.

Αναμένουμε  εναγωνίως…

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. vincere,είπαμε να κάνουμε πλάκα ,αλλά εσύ το ξεφτίλισες…μόνο γλωσσόφιλα δεν τους έβαλες να έριξαν μεταξύ τους !!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Καλό μήνα σε όλους !!!

  2. Τώρα εξηγείται γιατί για πρώτη φορά ο ΠΠ παραδέχτηκε στο προχθεσινό Δ.Σ ότι ο Γιώργος ο Γκιώνης έχει δίκιο, έχει απόλυτο δίκιο (για τα βοθρολύματα του Βέλου)….. Μήπως τελικά έβγαλε τις παρωπίδες ο ΠΠ και είδε έστω και ένα θετικό στον Γκιώνη??????? Για φαντάσου!!!! Πού ξέρετε, οι καιροί αλλάζουν!!!!! Αντε καλό μήνα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog