Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου για τα φρουτάκια

- Advertisement -

ΨΗΦΙΣΜΑ
Με  αφορμή του κατατεθειμένου στη Βουλή των Ελλήνων νομοσχεδίου για τα τυχερά παιγνίδια, το Δημοτικό μας συμβούλιο αντιτίθεται σθεναρά στην προσπάθεια «καζινοποίησης» της χώρας μας.
Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2011 να ανακοινώνεται η εγκατάσταση 30.000 τερματικών ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών  αντί 50.000 υπολογιστών στα σχολεία. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργούμε νέες στρατιές
χιλιάδων ανέργων που θα προέλθουν από τις ήδη υπάρχουσες δομές νόμιμου τζόγου(ΟΠΑΠ, ΚΑΖΙΝΟ, ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ), από τις οποίες το κράτος και οι Δήμοι έχουν σημαντικά έσοδα.
Το Δημοτικό συμβούλιο δηλώνει ότι θα αντιταχθεί με κάθε νόμιμο μέσο στην γενικευμένη «καζινοποίηση» της χώρας και στην επίσημη επιβολή του τζόγου ως τρόπου ζωής και οικονομικής επιτυχίας του Έλληνα πολίτη. Η δέσμευση που έχει αναλάβει η Ελληνική Πολιτεία στο μνημόνιο σχετικά με την επαναφορά των τυχερών παιχνιδιών όπως είναι τα «φρουτάκια» και η «κουλοχέρηδες», ουδεμία σχέση έχει με την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους, αλλά στοχεύει στην εξυπηρέτηση εγχώριων και αλλοδαπών επιχειρηματικών συμφερόντων.
Ο τζόγος είναι η έμμεση φορολογία όλων όσων παίζουν, και το Δημόσιο με το επίμαχο νομοσχέδιο δημιουργεί δραστηριότητες που δεν παράγουν πλούτο αλλά τον αναδιανέμουν από τους φτωχούς στους πλούσιους
Ως εκ τούτου εκφράζουμε τη ριζική αντίθεση μας με της επιδιωκόμενες  «ρυθμίσεις» του κατατεθειμένου στη Βουλή των Ελλήνων νομοσχεδίου για τα τυχερά παιχνίδια  και ζητάμε την άμεση απόσυρση του, καθώς ο Δήμος μας ως μέλος της Κοινοπραξίας  μαζί με την CLUB HOTELCAZINO LOYTRAKI πέρα των άλλων σημαντικών κοινωνικών και λοιπόν προβλημάτων,  θα υποστεί και τεράστιες οικονομικές ζημίες.
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χάχαχαχα…κοίτα ,το σωστό είναι " οι κουλοχέρηδες"…αλλά επειδή μου φαίνεται ότι θέλεις να σατυρίσεις ,ας το κάνουμε " υ κουλωχαίροιδαις" !!!

  2. Τώρα σοβαρά a,v,με αυτή την ορθογραφία είναι γραμμένο επίσημο
    κείμενο;;
    καταλαβαίνω το δαίμονα του πληκτρολπγίου,αλλά…μια ματιά;;;

  3. τί να πω…ξέρω κι εγώ ;;;…προσωπικά ,είχα από μικρός κόλλημα με την ορθογραφία…τώρα,για το κείμενο,αυτός που το συνέταξε,ας μιλήσει…αν,και να σου πω την αλήθεια,δεν το θεωρώ και τραγικό…έχω δει και χειρότερα …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog