Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Ντένις Ρόντμαν μπαίνει στο Hall of Fame !

- Advertisement -
Ο Ντένις Ρόντμαν εκτός από ένα τρελοκομείο, ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, έχει υπάρξει και σπουδαίος μπασκετμπολίστας. Κι επειδή αυτή η ιδιότητα ήταν που τον έκανε αρχικά πασίγνωστο, είναι και που του δίνει και μια θέση στο Ηall of Fame, δίπλα στους άλλους σπουδαίους! Δείτε σε video τις καλύτερες στιγμές του και την απόσυρση του “10” από τους Πίστονς.  


Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΝΤΕΝΙΣ ΡΟΝΤΜΑΝ by panklo

Το «σκουλήκι» αποτελεί μία μοναδική περίπτωση παίκτη, καθώς ολοκλήρωσε την καριέρα του έχοντας κατά μέσο όρο 7,3 πόντους και 13,1 ριμπάουντς! Επιλέχθηκε από τους Ντιτρόιτ Πίστονς το 1986 και μάλιστα στο δεύτερο γύρο τους ντραφτ, προερχόμενος από το Οκλαχόμα Στέιτ. Από τότε και μέχρι το 2000 όταν αποσύρθηκε, αγωνίστηκε με τους Πίστονς, Σπερς, Μπουλς, Λέικερς και Μάβερικς, κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα με το Ντιτρόιτ και τρία με το Σικάγο.

Δύο φορές ανακηρύχτηκε καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ, ενώ άλλες δύο χρονιές ήταν και All Star.  Ηγήθηκε του πρωταθλήματος τέσσερα χρόνια στα ριμπάουντς και εφτά στην αναλογία περισσότερα ριμπάουντς ανά αγώνα.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης, στο περιθώριο του τελικού του NCAA, στο Χιούστον. Ο Ρόντμαν ενημερώθηκε σχετικά στην εκδήλωση για την απόσυρση της φανέλας με το 10 που φέρει το όνομά του, από τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Σ’ αυτήν, ο 50χρονος σήμερα  Ρόντμαν δήλωσε συγκινημένος, καθώς «δεν προσέφερε όσα ήθελε στο Ντιτρόιτ». 

Στην εκδήλωση ήταν όλοι εκεί, πρόσωπα γνωστά και πολυαγαπημένα, ενώ ο ίδιος φορούσε σακάκι με το 10 να είναι ραμμένο στοην πλάτη με στρας, ενώ στο λαιμό του κρεμόταν ένα λαμέ φουλάρι…  Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τα σπουδαιότερα κατορθώματά του πάνω στα παρκέ. Πραγματικά, εντυπωσιακός.


ΟΙ ΠΙΣΤΟΝΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΟ “10” ΤΟΥ ΡΟΝΤΜΑΝ by panklo

πηγή :contra.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog