Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

6 ψέματα που επιτρέπονται στο πρώτο ραντεβού

- Advertisement -

Στο πρώτο ραντεβού πρέπει να φροντίσεις τα μαλλιά και το ντύσιμο, το μέικ απ και το χαμόγελό σου και φυσικά το τι θα πεις για να τον ρίξεις. Και είναι σίγουρο πως πρέπει να παρουσιάσεις τον καλύτερο σου εαυτό αλλά μερικά ψεματάκια δεν βλάπτουν κιόλας.

Δεν είπαμε να προσποιηθείς την βαθύπλουτη εκατομμυριούχο αλλά το να πεις και την μισή αλήθεια, όλο και κάπου θα βολέψει.
Ψέμα Νο1. Ήσουν το πρώτο άτομο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον στο πάρτυ της κολλητής/ στο μπαρ/ στο γραφείο: εντάξει, μπορεί να μην ήταν το αγόρι αυτό το πρώτο στο οποίο κάρφωσες το βλέμμα σου και μπορεί να είχες φάει και μερικές χυλόπιτες πιο πριν αλλά το αγόρι του ραντεβού δεν χρειάζεται να το ξέρει αυτό. Όλοι θέλουμε να νιώθουμε κολακευμένοι και σίγουρα δεν θα ήταν το πιο ωραίο πράγμα να του πεις:
“Να μωρέ, πολύ μου άρεσε ο κολλητός σου αλλά σημασία δεν μου έδωσε και έτσι είπα να ενδώσω στις δικές σου ματιές και εκεί είδα πως κι εσύ ωραίος είσαι, τι έχω να χάσω”.
Ψέμα Νο2. Όλα στη ζωή μου πηγαίνουν ρολόι, η οικογένειά μου είναι μια χαρά και στη δουλειά όλα τέλεια:
Η πραγματικότητα είναι πως η μαμά σου σε πρήζει να παντρευτείς, το νοίκι με δυσκολία το βγάζεις και στη δουλειά όλο μιλάνε για απολύσεις. Το πρώτο ραντεβού δεν είναι όμως ο χώρος ή η ιδανική στιγμή για να σε δει να γκρινιάζεις. Εύλογα θα σκεφτεί κι αυτός, ότι αν του γκρινιάζεις και δεν τον ξέρεις καν, τι θα γίνει αν είστε μαζί αργότερα.
Ψέμα Νο3. Α, κι εμένα μου άρεσε η ταινία αυτή και σκεφτόμουν να την δω:
Σου μιλάει για μια σκηνοθέτιδα και μια παραγωγή που δεν έχεις ακούσει στον ανεξάρτητο κινηματογράφο, κι εσύ δεν ξέρεις τι να πεις. Αν θέλεις να το ξαναδείς το αγόρι του πρώτου ραντεβού, μπορείς πολύ απλά να πεις πως δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα αλλά θα ήθελες να την δεις την ταινία. Και που ξέρεις, είναι πιθανό όντως να σε ενδιαφέρει αυτό το είδος τέχνης και να γνωρίσεις ένα καινούργιο κόσμο μαζί του. Τι κι αν εκείνος δεν ξέρει πως μέχρι χθες έβλεπες μόνο ρομαντικές κομεντί του Χόλιγουντ.
Ψέμα Νο4. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με την εξωτερική μου εμφάνιση. Προτιμώ το φυσικό λουκ που μου χάρισε ο Θεός:
Εντάξει, εσύ έκανες μια ώριτσα χαλάουα, πήγες σε αισθητικό για να σε βάψει, έψαχνες μια ώρα για να δεις τι θα φορέσεις αλλά εκείνος δεν χρειάζεται να ξέρει ότι χρειάζονται 45 μαστόρια για δείχνεις μια κουκλίτσα. Εκείνος πρέπει ξέρει ότι είσαι μια θεά από μόνη σου και χωρίς τεχνικές διεργασίες (εξτένσιον, τεχνητά νύχια, ψεύτικες βλεφαρίδες).
Ψέμα Νο5. Το παρελθόν για μένα έχει τελειώσει, προτιμώ να μιλάω μόνο για το παρόν και το μέλλον:
Εκεί στο πρώτο ραντεβού (αν και δεν πρέπει) ξεκινά η κουβέντα για τους πρώην, τις πρώην σχέσεις, το πόσο διαθέσιμοι είστε και οι δυο. Επειδή, μπορεί εσύ να έκλαιγες με μαύρο δάκρυ για τον πρώην μέχρι πριν 2 μήνες, το αγόρι του ραντεβού ούτε για την καψούρα σου χρειάζεται να μάθει, ούτε για τις απιστίες του πρώην, ούτε τίποτα.
Ψέμα Νο6. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, πέρασα όμορφα σήμερα
Κάποια ραντεβού είναι σκέτη αποτυχία. Στο τέλος ενός τέτοιου, δεν χρειάζεται να τον προσγειώσεις τον χριστιανό ανώμαλα. Φρόντισε να είσαι ευγενής, να πεις πως πέρασες όμορφα και απλά να τονίσεις πως θα χαρείς να τα ξαναπείτε κάποια στιγμή στο μέλλον. Έτσι και θα πιάσει το μήνυμα και δεν θα σε ενοχλήσει πάλι.
Κατερίνα Πατούλια
by Elli
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog