Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Tα ”Γαλλικά” του Wayne Rooney μπροστά στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Με τιμωρία από την αγγλική ομοσπονδία κινδυνεύει ο Wayne Rooney, για το υβριστικό ξέσπασμά του μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα στη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα της Manchester United με τη West Ham. Μόλις ευστόχησε στο πέναλτι με το οποίο πέτυχε χατ τρικ μετατρέποντας ολομόναχος το 2-0 του α’ ημιχρόνου σε 2-3, ο διεθνής Άγγλος φορ έβγαλε από μέσα του όλη την οργή για τις προσωπικές και αγωνιστικές περιπέτειες των τελευταίων μηνών.

«Τι στον π… θέλεις; Τι; Γαμώτο!», ήταν οι λέξεις που εκστόμισε ο Rooney έχοντας το πρόσωπό του σε απόσταση αναπνοής από την κάμερα, σ’ ένα παιχνίδι που γινόταν νωρίς το απόγευμα και φυσικά παρακολουθούσαν τηλεθεατές κάθε ηλικίας στη Βρετανία. Το σοκ ήταν τέτοιο, που υποχρέωσε τόσο τον άσο της United να ζητήσει συγγνώμη με γραπτή δήλωση μετά τον αγώνα, ενώ το ίδιο έπραξε και το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports, αφού το κοινό στη Βρετανία παραμένει ευαίσθητο σε τέτοια ζητήματα.
Η δήλωση επανόρθωσης δεν σημαίνει, πάντως, ότι ο ευερέθιστος Rooney θα την «βγάλει καθαρή», αφού σήμερα η αγγλική ομοσπονδία θα αποφασίσει για την ενδεχόμενη τιμωρία του και έτσι απειλείται να λείψει από το προσεχές ντέρμπι κορυφής με την Arsenal…
Δείτε το υβριστικό ξέσπασμα του Wayne Rooney:

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog