Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με τέτοια που γίνονται,παρακαλάτε να έρθουν εκλογές σύντομα!Έχει να πέσει ντομάτα..

- Advertisement -



Βy Γιάννης

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας μην ανυσηχει κανεις, οταν και οποτε γινουν εκλογες παλι το ιστορικο ΠΑΣΟΚ θα εχει τον πρωτο λογο. Μπορει τα ποσοστα του να ειναι ελαφρως χαμηλοτερα, αλλα με την βοηθεια των Οικολογων, τη βοηθεια της Ντορας και μιας συνιστωσας της Αριστερας, θα ξανακανει κουμαντο. Ειδη απο τωρα κραταει σε ομηρια χιλιαδες συνβασιουχους των Δημων, που θελουν να γινουν εργαζωμενοι αοριστου χρονου. Ειδη απο τωρα ταζει νεες προσληψεις στο Δημοσιο μεσω τεχνασματων με πολιορκητικο κριο το ΑΣΕΠ. Ειδη απο τωρα παιζει με την αναβολη των κλειστων επαγγελματων και υποσχετε διαφορα στους χιλιαδες ενδιαφερομενους αυτων των κλαδων. Ειδη σπρωχνει σε δικα του στελεχη και μονο σε αυτα χρηματα απο το ΕΣΠΑ. Ειδη απο τωρα εχει τον απολυτο ελεγχο στα ΜΜΕ. Νομιζω πως αυτοι ειναι μερικοι πρωφανεις λογοι ( υπαρχουν και αλλοι )που καθιστουν το ΠΑΣΟΚ να παιζει μπαλα μονο του.

  2. Ε! άμα είναι τόσο εθελόδουλοι οι έλληνες πολίτες καλά να πάθουμε,ας πληρώνουμε τους διάφορους Σόρος και τους τραπεζίτες
    να περνάνε καλά,και τα παιδιά και τα εγγόνια μας ας ζήσουνε με λαχανίδες.
    Στο κάτω-κάτω,οι βελανιδιές κάνουν ακόμα βελανίδια,γουρουνάκια
    δεν μας λένε;;;
    Άρα μπορούμε να ζήσουμε τρώγοντας βελανίδια.
    Ηλίας

  3. Με την πλύση εγκεφάλου και την αποχαύνωση που έχει υποστεί ο κόσμος όλα να τα περιμένεις φιλε Ηλία εξάλλου χρόνια γίνεται αυτό.Αν και νομίζω πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ότι τεχνική υποβολής και ελέγχου των μαζών και να χρησιμοποιήσουν ,μάλλον η κατάσταση ξεγεύγει απο τον έλεγχό τους.Ιδωμεν.

  4. Ο ΦΙΛΟΣ 1,25 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ….ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ' ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ….ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ……ΕΤΣΙ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ – ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ……ΓΙΑΥΤΟ ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ !!!!!

  5. Δεν τα λέω εγώ απόλυτα φίλε των 8:02,αυτοί που μας κυβερνάνε
    μας τα λένε,όπως λένε ότι η χαβούζα στην κερατέα "θα γίνει
    πάση θυσία",έτσι μας λένε – με εύσχημο τρόπο είναι αλήθεια –
    ότι θα μας ταϊσουν βελανίδια.

    Να σας κάνω μια πρόταση;; έτσι για να μη φωνάζουμε τσάμπα.
    Ας κανονίσουμε αν μπορούμε να βρεθούμε μια μέρα καμιά 500ρια
    χιλιάδες έλληνες στο γεωγραφικό πλάτος 35'31'52" βόρεια και
    24,09'10" ανατολικά και τότε να δεις τι θα γίνουν όλοι οι
    κερατάδες που έχουν κάτσει στό σβέρκο μας.
    Ηλίας

  6. με μια φρασει…ΟΧΙ ΑΛΛΗ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)…..αρκετα φαγατε ρε μαγκες να φυγετε να πατε αλλου οχι εδω…εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ και ειναι η χωρα των ΕΛΛΗΝΩΝ εσεις δεν την ΑΓΑΠΑΤΕ την χωρα αυτη ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog