Το όνομα Βασίλης Μπουτσορής σε πολλούς δε λέει τίποτα, όμως για τον Γιώργο Παπανδρέου σημαίνει πολλά. Ο 53χρονος καθηγητή Φυσικής Αγωγής διατηρεί κατάστημα από όπου προμηθεύεται ο πρωθυπουργός όλα τα απαραίτητα για τις εξορμήσεις του στη θάλασσα.

Εκεί αγόρασε και το κανό του, ενώ στις προπονήσεις που έκανε συνομίλησε με τον κ. Μπουτσόρη, τον οποίο εκτίμησε!
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο κατάστημα πριν από λίγες ημέρες, αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών για να ρυθμίσει τις προπονήσεις του εν όψει του Πάσχα αλλά και του καλοκαιριού.
Πάνω στη συζήτηση αναφέρθηκαν και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το καγιάκ στην Ελλάδα και μάλιστα αναλύθηκαν τα προβλήματα του αθλητισμού στη χώρα μας αλλά και οι ευκαιρίες αξιοποίησης των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Ο πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε με τις απόψεις του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και του είπε: «Σκέφτομαι να σε αξιοποιήσω κάπου όπου θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι πραγματικότητα».
Να σημειωθεί ότι την νυν υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, ο πρωθυπουργός την γνώρισε σε ένα γυμναστήριο κάνοντας διάδρομο!
*newsday.gr