Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κορινθία: Εισβολή του ”Δεν Πληρώνω” σε αστυνομικό τμήμα!

- Advertisement -

Πήραν αντίγραφα κλήσεων που είχαν κοπεί για άρνηση καταβολής τελών διοδίων και τις έκαψαν στο προαύλιο…

Οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν, στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και υπεξαγωγή εγγράφων από το τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Ειδικότερα, ομάδα ατόμων, που έφεραν σημαίες «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», συγκεντρώθηκαν έξω από το τμήμα και απαιτούσαν από τον αστυνομικό σκοπό την επιστροφή στοιχείων κυκλοφορίας (αδειών κυκλοφορίας, πινακίδων κυκλοφορίας, αδειών ικανότητας οδήγησης), τα οποία έχουν αφαιρεθεί από παραβάτες για άρνηση καταβολής τελών διοδίων.

Προτού καταφθάσουν οι ενισχυτικές αστυνομικές δυνάμεις, άτομα από τους συγκεντρωμένους μπήκαν στο τμήμα και αφαίρεσαν από την αρχειοθήκη αντίτυπα πράξεων βεβαίωσης παράβασης, τα οποία έκαψαν στον προαύλιο χώρο, ενώ στην συνέχεια όλοι μαζί αποχώρησαν.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από πότε η αστυνομία λειτουργεί σαν υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας, εφαρμόζοντας κατασταλτικά μέτρα (αφαίρεση πινακίδων ….), όταν δεν εφαρμόζονται οι απαιτήσεις λειτουργίας του ιδιώτη επιχειρηματία (είσπραξη διοδίων). Τι θα πεί ο κος Ρέπας όταν ο Άρειος πάγος αποφανθεί ότι η ένταξη αυτής της καταστολής στον Κ.Ο.Κ, είναι παράνομη και αντισυνταγματική? Ρε πάτε καλά, που αντί να συλλαμάνεται τους εκπροσώπους των εταιρειών διοδίων που αρνούνται να εφαρμόσουν τον νόμο, εκδίδοντας πιστωτικά σημειώματα (όπως προβλέπεται από τον νόμο), σε άτομα που δεν έχουν να πληρώσουν ή αρνούνται για δικούς τους λόγους να πληρώσουν και παρανομούν ασύστολα, γινόσαστε η αιχμή της ανομίας.
    Ποιοί παρανομούν, αυτοί που έκαψαν τις κλήσεις ή αυτοί που λειτουργούν σαν ιδιωτικοί υπάλληλοι των μεγαλοεργολάβων?
    Ένας μη μέλος του κινήματος δεν πληρώνω, αλλά αγανακτησμένος με τους υποτελείς των τζαμπατζήδων, υπουργών, βουλευτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog