Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πρωταθλητής ο Ποσειδώνας (video)

- Advertisement -

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Α.Ο “Ποσειδών” Λουτρακίου και όλος ο όμιλος, γιορτάσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2011, έγινε η απονομή του κυπέλου με την παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων κ. Λογοθέτη Κωνσταντίνου, του Προέδρου, Αντιδημάρχων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Προέδρου της ΕΣΚΑΚ κ. Αγγελόπουλου Δημητρίου, αντιπροσωπειών των συλλόγων της ΕΣΚΑΚ, αθλητών του Ομίλου και πλήθος κόσμου.

Η γιορτή ξεκίνησε με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας Α1 ΕΣΚΑΚ, Α.Ο “Ποσειδών” και της δευτεραθλήτριας ομάδας του πρωταθλήματος Α2 ΕΣΚΑΚ “Απόλλων” Αρχαίας Κορίνθου.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων κ. Λογοθέτης Κωνσταντίνος και ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδος – Κορινθίας (ΕΣΚΑΚ) κ. Αγγελόπουλος Δημήτριος.
Τα μετάλλια στις δύο ομάδες επέδωσαν ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ κ. Αγγελόπουλος Δημήτριος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακαβάς Γεώργιος. Το κύπελο στην πρωταθλήτρια ομάδα επέδωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων κ. Λογοθέτης Κωνσταντίνος.
Ακολούθησε λιτή δεξίωση σε αίθουσα του σταδίου και φιλικός αγώνας ανάμεσα σε παιδιά ακαδημιών των ομάδων Α.Ο “Ποσειδών” και Α.Π.Ο “Πανιώνιος” Κορίνθου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, μοιράστηκαν μαζί μας τη χαρά για την επιτυχία της ομάδος μας και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Το ΔΣ του Α.Ο “Ποσειδών” Λουτρακίου.

Δείτε το video

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog