Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κορινθία: Παραπέμπονται 20 μέλη του ”Δεν Πληρώνω” για την εισβολή σε αστυνομικό τμήμα!

- Advertisement -

Τα μέλη του ”Δεν Πληρώνω” βούτηξαν τουλάχιστον 1.000 επιβεβαιωμένες κλήσεις – Κατέβηκαν από τα γραφεία και έκαψαν τις κλήσεις στο προαύλιο του τμήματος…

Δικογραφία σε βάρος τουλάχιστον 20 μελών του κινήματος ”Δεν πληρώνω” σχηματίζει η τροχαία Κορίνθου. Τα μέλη του ”Δεν πληρώνω” κατηγορούνται ότι το βράδυ της περασμένης Κυριακής (10-04-2011) εισέβαλαν στα γραφεία του τμήματος Αυτοκινητόδρομων στο Κιάτο και κατέστρεψαν τουλάχιστον 1.000 επιβεβαιωμένες κλήσεις για μη πληρωμή του κομίστρου των διοδίων.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο 40χρονες κι ένας 46χρονος, ύστερα από την εφαρμογή του νόμου για τη μη πληρωμή διοδίων. Η μία εκ των δύο συλληφθέντων αφέθηκε ελεύθερη, μετά την απολογία της και κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας, τα ξημερώματα. Η δεύτερη συλληφθείσα και ο 46χρονος άνδρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κορίνθου, νωρίτερα, και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Το χρονικό της υπόθεσης

Δεκάδες μέλη του ”Δεν πληρώνω” συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα και απαιτούσαν την επιστροφή των αδειών κυκλοφορίας, πινακίδων κυκλοφορίας και διπλωμάτων οδήγησης, τα οποία τους είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα, γιατί αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους μπήκαν στο κτίριο, πήραν τα αντίτυπα των βεβαιώσεων παράβασης, τα οποία έκαψαν στο προαύλιο, και στην συνέχεια όλοι μαζί αποχώρησαν. Σύμφωνα με την αστυνομία δράστες ήταν τουλάχιστον 20 άτομα, ενώ σύμφωνα με μέλη του ”Δεν Πληρώνω”, στην εισβολή πήραν μέρος 5 άτομα.

Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας σχηματίζει δικογραφία και οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν, ενώ η αστυνομία σημειώνει ότι «οι πράξεις βεβαίωσης παράβασης θα αναπαραχθούν από τα υπηρεσιακά βιβλία».

newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog