Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Μένει ο Μαυρονάσιος; Μένει και ο Κουρμπανάς

- Advertisement -

Η παρουσία του Σωτήρη Μαυρονάσιου στην προεδρία της ομάδας ήταν ενδεχομένως ο πιο σημαντικός λόγος που έπεισε την περασμένη σεζόν τον Νίκο Κουρμπανά μετά την επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο του Βύζαντα Μεγάρων να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κορίνθου.

Για να ανανεώσει, ωστόσο, τη συνεργασία του με τον σύλλογο ο έμπειρος τεχνικός επιθυμεί και την παραμονή του πρώτου στο διοικητικό “τιμόνι”. Αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση, δεν κρύβει ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα της γενέτειρας του εφόσον ο Σωτήρης Μαυρονάσιος παραμείνει στον προεδρικό θώκο.

Κάτι, φυσικά, που είναι πολύ νωρίς για να προδικάσουμε αφού τα πάντα σε διοικητικό επίπεδο θα ξεκαθαρίσουν στη Γενική Συνέλευση που όπως ανακοίνωσε το ΤΑΠ θα γίνει στα μέσα Μαϊου. Και είναι γεγονός ότι ο κ. Μαυρονάσιος έχει αναλάβει ένα μεγάλο οικονομικό βάρος που δεν μπορεί να το σηκώσει μόνος του τη νέα σεζόν, χωρίς τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Στα αγωνιστικά, η προπόνηση της Τετάρτης έγινε χωρίς την παρουσία του Νίκου Κουρμπανά εξαιτίας προσωπικού προβλήματος και την επιμελήθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρης Τσίτος. Οι τιμωρημένοι Καφαντάρης, Σπυρόπουλος και ο τραυματίας Μπιτσάκος δεν υπολογίζονται με τον Πλατανιά.

mikriliga.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog