Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το ρεκόρ απιστίας ανήκει στους…… Άντρες!

- Advertisement -

Για να είμαστε ειλικρινείς και τα δυο φύλλα απατούν πολύ συχνά τους ερωτικούς τους συντρόφους, αλλά  για να είμαστε ακόμα πιο ειλικρινείς το ρεκόρ αυτού του αθλήματος το κατέχουν οι άντρες!! Το θέμα είναι τί τους ωθεί σε αυτό?

Μάλλον το γεγονός ότι βαριούνται πάρα πολύ εύκολα μέσα σε μία σχέση…. Αναζητούν συνεχώς νέες συγκινήσεις γιατί τους εξιτάρει το καινούργιο και φυσικά θέλουν συνεχώς να επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους λες και δεν τον επιβεβαιώνουν αρκετά με τη σχέση που ήδη έχουν!!! Συνήθως λένε πως όταν απατάς κάποιον είναι γιατί δε νιώθεις αυτά που θα έπρεπε γι αυτόν. Εδώ λοιπόν συμβαίνει και το πιο απίστευτο με τους άντρες, μπορούν να απατήσουν την κοπέλα τους ακόμα και αν είναι τρέλα ερωτευμένοι μαζί τους!!!!

    Η απιστία για τους άντρες είναι κάτι σαν ναρκωτικό…. προσφέρει μία αίσθηση ευφορίας και μία αίσθηση φυγής από την καθημερινότητα μιας μακροχρόνιας σχέσεις… Μετά από αυτήν την πράξη πολλοί άντρες αισθάνονται ενοχές και τύψεις απέναντι στη σύντροφό τους…. Βέβαια το γεγονός αυτό δεν τους αποτρέπει να ξανακάνουν το ίδιο, πράγμα που σημαίνει πως παραμένουν το ίδιο αναίσθητοι!!
!
   Λίγοι είναι οι άντρες που θα αντισταθούν σε έναν πειρασμό, γιατί τελικά αυτοί αποτελούν το αδύναμο φύλο…. Δεν χρειάζονται και πολλά πράγματα, ένα σπάσιμο της μέσης, λίγο κούνημα στους γοφούς, κάνα δυο προκλητικές ματιές και είναι έτοιμοι στο πιάτο σας έχοντας ξεχάσει ότι είναι δεσμευμένοι!!! Άλλωστε αν κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν θα δούμε ότι ούτε ο Αδάμ αντιστάθηκε στην Εύα και γι αυτό το λόγο έχασε τον παράδεισο…( από εκεί να καταλάβετε πόσο καπάτσες είμαστε και πόσο αφελείς είναι οι άντρες)!!!

   Δυστυχώς κυρίες μου αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν δεν μας αρέσει!! Γιατί το απαγορευμένο ήταν πάντα…. λατρεμένο!!! Γι αυτό και οι άντρες δύσκολα μπορούν να αντισταθούν!!!

frappedoupoli.blogspot.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog