Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΟΥΙΖ: Ποιός είναι ο εικονιζόμενος;

- Advertisement -

Και όμως… Τον ξέρετε όλοι. Να βοηθήσω λίγο ακόμη; Λέγεται Robert Powell. Δεν βοήθησα; Ορίστε λοιπόν η απάντηση: Ο εικονιζόμενος είναι ο…

… άνθρωπος που υποδύθηκε τον Ιησού Χριστό του Φράνκο Τζεφιρέλι που βλέπουμε κάθε χρόνο στον ΑΝΤ1; …

Το πραγματικό του όνομα, όπως είπαμε και στην εισαγωγή μας, είναι Ρόμπερτ Πάουελ και είναι 67 χρονών. Στην αρχή ήταν να παίξει το ρόλο του Ιούδα, αλλά τα εντυπωσιακά μάτια του τού έδωσαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ιησού. Όταν προβλήθηκε πρώτη φορά η σειρά ήταν 33 χρονων και μάλιστα του είχε δημιουργήσει σοβαρά πορβλήματα στην καθημερινότητά του η σειρά, καθώς οι θαυμαστές του τον θεωρούσαν ως τον πραγματικό Ιησού.

Βέβαια μετά το τέλος της σειράς η καριέρα του δεν είχε τόσο μεγάλη πορεία. Οι παραγωγοί του Χόλυγουντ του έκλεισαν την πόρτα, γιατί το κοινό τον είχε ταυτίσει με τον Ιησού, οπότε δεν θα μπορούσε να παίξει κάτι αντίθετο. Οπότε για να βγάζει το ψωμί του έκανε αναγκαστικά μεροκάματα σε ασήμαντους ρόλους και σπικάζ σε παραμύθια και παιδικές σειρές. Έχει δηλώσει πώς πραγματικά ελπίζει στην κηδεία του να τον θυμούνται όλοι ως τον άνθρωπο που έπαιξε το ρόλο του Ιησού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog