Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οδηγός… επιβίωσης στην Κορίνθου – Πατρών

- Advertisement -
Μεγάλα αποθέματα υπομονής στις αποσκευές τους θα πρέπει να έχουν και φέτος όσοι θα χρησιμοποιήσουν την Κορίνθου – Πατρών, σχεδόν σε όλο το μήκος της οποίας εκτελούνται έργα.



Σύμφωνα με την κοινοπραξία “Ολυμπία Οδός” που επικαλείται στοιχεία προηγούμενων ετών, κατά την έξοδο η κίνηση είναι ιδιαιτέρως αυξημένη σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Πέμπτης, ενώ κατά τη Μεγάλη Παρασκευή η κυκλοφορία παρουσιάζει ύφεση μετά τις 5 το απόγευμα.
Αντίστοιχα κατά την επιστροφή των εκδρομέων η “Ολυμπία Οδός” προειδοποιεί για αυξημένη κίνηση τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη του Πάσχα. Ιδιαιίτερη μνεία κάνει η κοινοπραξία στην περιοχή του Ρίου όπου συγκεντρώνεται η κίνηση τόσο από τη Δυτ. Πελοπόννησο όσο και από τις περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς.
Οπως προκύπτει από τα στοιχεία της κοινοπραξίας, τα κυριότερα τμήματα του δρόμου στα οποία δεν εκτελούνται έργα είναι από το 88ο χλμ. μέχρι το 112ο στην περιοχή του Κιάτου και από το 137ο χλμ. μέχρι το 145ο στην περιοχή του Δερβενίου. Συνολικά η “Ολυμπία Οδός” κάνει λόγο για 17 εργοτάξια από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου στο 87ο χλμ, μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Ρίου στο 209 χλμ.
Δείτε αναλυτικά στον χάρτη όλα τα επικίνδυνα σημεία της Κορίνθου – Πατρών.
 

enet.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog