Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χωρίς στέγη κινδυνεύει να μείνει ο Πήγασος

- Advertisement -

Ένα αθλητικό σωματείο με σπουδαία δράση και διακρίσεις στο χώρο της γυμναστικής κινδυνεύει να βγει στο δρόμο αφού η ιδιοκτήτρια της αίθουσας στην οποία στεγάζεται μέχρι σήμερα τους έχει κάνει έξωση για απλήρωτα ενοίκια.

Τα ενοίκια μέχρι τέλος του 2010 πλήρωνε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση .
Οι αθλητικές δραστηριότητες της πόλης είναι πλέον στην αρμοδιότητα του Καλλικρατικού δήμου Κορινθίων.

Πιστεύουμε ότι ο εύρωστος οικονομικά δήμος Κορινθίων δεν πρέπει να αφήσει το μοναδικό αυτό σωματείο γυμναστικής στο τόπο μας να μείνει χωρίς στέγη.
Είναι μέσα στις υποχρεώσεις του απέναντι στην νεολαία μας και στους πολίτες γενικότερα να αγκαλιάσει αυτή τη σημαντική προσπάθεια .
Πάνω από 70 παιδάκια δραστηριοποιούνται στο Πήγασο και αρκετά από αυτά ήδη έχουν πάρει τον δρόμο του πρωταθλητισμού.

Το Δ.Σ του Συλλόγου και αρκετές μικρές αθλήτριες βρέθηκαν χθες το πρωί στο δημαρχείο Κορίνθου ζητώντας από την δημοτική αρχή να τους στηρίξει στο πρόβλημα της στέγης.
Όπως πληροφορηθήκαμε υπάρχει κάποιος χώρος στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το σωματείο.
Αλίμονο να μιλάμε περί ευαισθησίας στη νεολαία μας και τον αθλητισμό και να κλείνουμε τα μάτια μας μπροστά σε αυτή την κατάσταση.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ λύση κ.δήμαρχε στο πρόβλημα του συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ για στέγη.
Είναι εφικτό φτάνει να υπάρχει η πολιτική βούληση για τον σκοπό αυτό. Και ποτέ δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι κάποιος από το δημοτικό μας συμβούλιο θα ήταν αντίθετος στη στέγαση του ΠΗΓΑΣΟΥ στο δημοτικό μας στάδιο!

sfedona.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog