Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υπό διάλυση ο συνδυασμός του Κ. Γιώτη;

- Advertisement -

Με το που μπήκε ο νέος χρόνος πολλοί λένε ότι τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο στο συνδυασμό του αρχηγού της αντιπολίτευσης του δήμου Κορινθίων Κ. Γιώτη.

Μετά την γνωστή «περίπτωση» με τον Γ. Πούρο που τα «βρόντηξε» και έφυγε από τον συνδυασμό (με το που μπήκε ο χρόνος) υπάρχουν και άλλοι σύμβουλοι που ακολουθούν την δική τους «γραμμή» στις συνεδριάσεις του ΔΣ, μην ακολουθώντας δηλαδή την «γραμμή» του κ. Γιώτη. Τι παρατηρούμε τελευταία!

Περίεργη έχει χαρακτηριστεί από πολλούς η συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου Σ. Τόγια στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων στο δήμο Κορινθίων αφού εκτός των άλλων τον άκουσαν όλοι πρόσφατα να κατηγορεί, όχι την πλειοψηφία, αλλά τη μειοψηφία του Δ.Σ. για στείρα αντιπολίτευ­ση και τελικά να υπερθεματίζει και να ψηφίζει τον προϋπολο­γισμό του Δήμου για το 2011!!!

Εδώ ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού έδωσε …ρέστα και δείχνει ότι ακολουθεί μία δική του γραμμή!
Κάποιοι χαριτολογώντας λένε ότι ο κ. Τόγιας μάλλον θεωρεί ότι είναι στην πλειοψηφία παρά στην μειοψηφία! Λέτε να τα έχουν βρει Πνευματικός και Τόγιας; Τι άλλο θα δούμε ακόμα! Γιατί έτσι όπως πάει η κατάσταση με τους δημοτικούς συμβούλους  του Κ. Γιώτη σε λίγο τους… βλέπουμε στην πλειοψηφία!

Έχουμε την αίσθηση ότι ο συνδυασμός του δείχνει να είναι υπο… διάλυση! Κρίνουμε με αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν και τίποτα περισσότερο! Σε ποιον άλλο συνδυασμό της αντιπολίτευσης σε όλη την Κορινθία έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά; ΠΟΥΘΕΝΑ! Εν αναμονή των εξελίξεων οι οποίες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον!

korinthiannews.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog