Μετά από  στοχευμένη ερεύνα της αστυνομίας σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο τέρμα της Αχαρνών το οποίο χρησιμοποιούν ως κατάλυμα αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων, εντοπίστηκαν οι δυο εκ των δολοφόνων του άτυχου 44χρονου.

Στο συγκεκριμένο σπίτι φέρεται να είχαν βρει κρησφύγετο  δύο Αφγανοί οι οποίοι είναι οι δυο απο τους 3 δράστες της επίθεσης εναντίον του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.
Μάλιστα τα δυο άτομα που έχουν συλληφθεί απεικονίζονται στο video της δολοφονίας, το οποίο έχει στη διάθεσή της η αστυνομία να δίνουν χτυπήματα στον άτυχο 44χρονο την ώρα που γεννούσε η σύζυγός του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  ο ένας εκ των δύο φέρεται να έχει ομολογήσει το ειδεχθές έγκλημα και η Αστυνομία ψάχνει τώρα να εντοπίσει τα ίχνη τρίτου δράστη.

Η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Ο 44χρονος άνδρας κρατούσε στα χέρια του την βιντεοκάμερα με την οποία ήθελε να απαθανατίσει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του όταν δέχθηκε την επίθεση από τρεις άντρες.
Χτυπώντας τον με πολλαπλές μαχαιριές τον τραυμάτισαν θανάσιμα αφήνοντάς τον νεκρό και αρπάζοντάς του την κάμερα.
Η γυναίκα του 44χρονου, που περίμενε μαζί με τη μητέρα της να την μεταφέρει στο μαιευτήριο, κατέβηκε να δει για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει, και τον βρήκε νεκρό στο δρόμο, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
*newsday.gr