Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνελήφθησαν τα κτήνη

- Advertisement -

Μετά από  στοχευμένη ερεύνα της αστυνομίας σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο τέρμα της Αχαρνών το οποίο χρησιμοποιούν ως κατάλυμα αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων, εντοπίστηκαν οι δυο εκ των δολοφόνων του άτυχου 44χρονου.

Στο συγκεκριμένο σπίτι φέρεται να είχαν βρει κρησφύγετο  δύο Αφγανοί οι οποίοι είναι οι δυο απο τους 3 δράστες της επίθεσης εναντίον του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.
Μάλιστα τα δυο άτομα που έχουν συλληφθεί απεικονίζονται στο video της δολοφονίας, το οποίο έχει στη διάθεσή της η αστυνομία να δίνουν χτυπήματα στον άτυχο 44χρονο την ώρα που γεννούσε η σύζυγός του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  ο ένας εκ των δύο φέρεται να έχει ομολογήσει το ειδεχθές έγκλημα και η Αστυνομία ψάχνει τώρα να εντοπίσει τα ίχνη τρίτου δράστη.

Η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Ο 44χρονος άνδρας κρατούσε στα χέρια του την βιντεοκάμερα με την οποία ήθελε να απαθανατίσει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του όταν δέχθηκε την επίθεση από τρεις άντρες.
Χτυπώντας τον με πολλαπλές μαχαιριές τον τραυμάτισαν θανάσιμα αφήνοντάς τον νεκρό και αρπάζοντάς του την κάμερα.
Η γυναίκα του 44χρονου, που περίμενε μαζί με τη μητέρα της να την μεταφέρει στο μαιευτήριο, κατέβηκε να δει για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει, και τον βρήκε νεκρό στο δρόμο, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
*newsday.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν δικαστούν αυτοί θα φοβηθούν οι υπόλοιποι. Τώρα θα κοιμόμαστε ήσυχοι.
    Θα μπορούσαν όμως να ήταν και Έλληνες;

  2. Ανθρωπος εκτός απο τα βιολογικά χαραχτηριστικά που τον ξεχωρίζουν απο το υπόλοιπο Ζωικό βασίλειο έχει και ένα σύνολο ιδιοτήτων και αρετών ετσι ώστε όλες μαζί οι συνιστώσες διαμορφώνουν το ον που οναμάζεται άνθρωπος.Τα παραπάνω όντα διαθέτουν μόνο τα βιολογικά ..και τίποτα παραπάνω και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

  3. Όποιος θέλει να λέγεται άνθρωπος και να κατηγορεί άλλους ως μη-ανθρώπους, εκθετωντας μάλιστα και "κοινωνιολογικα" στοιχεία, ας σκεφτεί οτι, μήπως όταν κάνει αυτές τις κατηγορίες, χάνει αυτα τα πλεονεκτήματα που τον καθιστούν ανώτερο ον απο κάποιον όλον;; Έστω και σε μικρότερο βαθμό; Οι τύποι αυτοί ΠΡΕΠΕΙ να δικαστούν και αν κριθούν ένοχοι, να τιμωρηθούν βάση των νομών που εμείς οι άνθρωποι έχουμε θεσπίσει να διέπουν τις ζωές μας, ακριβώς για να διαφερουμε απο τα αλλα "ζώα". Το τυφλό μίσος , ακριβώς επειδή ειναι τυφλο, μας πετυχαίνει όλους…

  4. Δηλαδή τα τέρατα αυτά μετά απο μερικά χρόνια θα πάρουν ολιγοήμερη άδεια ;;

    Το ένα κτήνος που του εκοψε το λαιμό είναι 20 χρονων .. Τα ισόβια είναι 17 χρόνια .. Αρα το ζώο αυτό στα 37 θα είναι έξω;;;;;;

  5. Εγώ αγαπητέ φίλε 1:46 δέν κάνω διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων του τύπου ανώτερος και κατώτερος λυπάμε αν κατάλαβες αυτό!
    Απλά λέω οτι αναμεσά μας και διαχρονικά κάποιοι δέν αξίζουν να λέγονται άνθρωποι με την ηθική ένοια του όρου .Γιατι επαναλαμβάνω οτι άνθρωπος δέν είναι μόνο αυτός που έχει τα συγκεκριμένα βιολογικά χαραχτηριστικά αλλά και ένα σύνολο αρετών και χαρισμάτων που τον κάνουν να διαφέρει απο τον άγριο κόσμο της Ζόυγκλας.Το να επιτεθείς και να κατασφάξεις ένα άνθρωπο απλά για να τον ληστέψεις, με συγχωρείς αλλά αυτό δεν είναι ανθρώπινο χαραχτηριστικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog