Χωρίς κατηγορία Δείτε απόσπασμα από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο 20 Μαΐου 2011, 10:14 FacebookTwitterEmailCopy URLΤυπώνω - Advertisement - Όπως σας το μετέδωσε το loutrakiblog… - Advertisement - ΕΤΙΚΕΤΕΣnotag 3 ΣΧΟΛΙΑ Mπραβο Γκιωνη ,τους ταπωσες για αλλη μια φορα ,και αντι να τουμπεκιαστουν ,λα.ι.κιζουν απο τα εδρανα ,ελλειψη επιχειρηματων ,γελανε και γιουχαρουν .Αυτοι ειναι η κουλτουρα τους και αυτα κανουν . Απάντηση γκιωνη τον βουλιαξες τον δημο μας!ΑΙΣΧΣΟΣ!!!! Απάντηση οι εκπαιδευομενοι ,ρουφηξαν τ αυγο της ,ε ρε γλεντια , να τους χαιρομαστε !!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΑΘΟΥΝΤΩΝ ,ΜΟΥΓΓΑ!!!!!!!! Γιωργακη , η ανικανοτητα τους ,δουλευει για την παρτη σου .Με τις παντες θα την παρεις την Δημαρχεια ,κοντα σιμα τα Γιαννενα . Απάντηση ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ακύρωση απάντησης Σχόλιο: εισάγετε το σχόλιό σας! Όνομα: παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ Email: έχετε εισάγει εσφαλμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! παρακαλώ εισάγετε εδώ την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Ιστοσελίδα: αποθηκεύστε το όνομα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον ιστότοπό μου σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω. Δ Δείτε ακόμα ΤΟΠΙΚΑ Ενημέρωση για τον Μητρικό Θηλασμό και τον Αντιγριπικό Εμβολιασμό στους Καταυλισμούς του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Λουτράκι Διαδραστική Ενημερωτική Ημερίδα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου ΤΟΠΙΚΑ Χρίστος Δήμας: Στις 4 Δεκεμβρίου παραδίδονται σε κυκλοφορία τα τελευταία 10 χιλιόμετρα του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος ΤΟΠΙΚΑ Βιωματική εκπαίδευση οδικής ασφάλειας σε σχολεία Κορινθίας, Αχαΐας και Δυτ. Αττικής (ΦΩΤΟ) ΤΟΠΙΚΑ Κόρινθος: Αύριο, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, η νέα Επιστημονική Διάλεξη του ΔΕΑΠ Σχετικά άρθρα ΤΟΠΙΚΑ Επόμενη Μέρα: Όταν η Δημοτική Αρχή επιλέγει την πόλωση αντί της θεσμικής σοβαρότητας Κυριότερες ειδήσεις ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Kαμπάνια για το κρασί χωρίς να το γνωρίζουν οι οινοποιοί! Χωρίς κατηγορία ΩΔΕΙΟ «ΜΟΡΦΕΣ» – Ξεκινούν οι εγγραφές του Β’ εξαμήνου Χωρίς κατηγορία Ήπιος ο καιρός τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Νοέμβρη!
Mπραβο Γκιωνη ,τους ταπωσες για αλλη μια φορα ,και αντι να τουμπεκιαστουν ,λα.ι.κιζουν απο τα εδρανα ,ελλειψη επιχειρηματων ,γελανε και γιουχαρουν .Αυτοι ειναι η κουλτουρα τους και αυτα κανουν . Απάντηση
οι εκπαιδευομενοι ,ρουφηξαν τ αυγο της ,ε ρε γλεντια , να τους χαιρομαστε !!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΑΘΟΥΝΤΩΝ ,ΜΟΥΓΓΑ!!!!!!!! Γιωργακη , η ανικανοτητα τους ,δουλευει για την παρτη σου .Με τις παντες θα την παρεις την Δημαρχεια ,κοντα σιμα τα Γιαννενα . Απάντηση
Mπραβο Γκιωνη ,τους ταπωσες για αλλη μια φορα ,και αντι να τουμπεκιαστουν ,λα.ι.κιζουν απο τα εδρανα ,ελλειψη επιχειρηματων ,γελανε και γιουχαρουν .Αυτοι ειναι η κουλτουρα τους και αυτα κανουν .
γκιωνη τον βουλιαξες τον δημο μας!ΑΙΣΧΣΟΣ!!!!
οι εκπαιδευομενοι ,ρουφηξαν τ αυγο της ,ε ρε γλεντια , να τους χαιρομαστε !!!!
ΚΑΙ
ΑΠΟ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΑΘΟΥΝΤΩΝ ,ΜΟΥΓΓΑ!!!!!!!!
Γιωργακη , η ανικανοτητα τους ,δουλευει για την παρτη σου .Με τις παντες θα την παρεις την Δημαρχεια ,κοντα σιμα τα Γιαννενα .