Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεληφθη ο χούλιγκαν με το Καλάζνικοφ

- Advertisement -

Τον οπαδό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, ο οποίος πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε εμπλακεί στην Κόρινθο σε επεισόδιο οπαδών της ομάδας του με άλλους του Παναθηναϊκού και πυροβόλησε με ένα καλάσνικοφ εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα στα πόδια, συνέλαβαν χθες οι συνοριακές αρχές στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ.
Ο 28χρονος μαζί με έναν 26χρονο φίλο του μπήκαν στην Ελλάδα οδικώς από την ΠΓΔΜ και στον έλεγχο των στοιχείων που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον εισαγγελέα Κορίνθου για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή.
Ο 26χρονος που ήταν μαζί του συνελήφθη και αυτός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση από το 2004 για κλοπές από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, ενώ υπήρχε και το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από την ελληνική επικράτεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος είχε εμπλακεί και στα επεισόδια της Λεωφόρου Λαυρίου μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οπως έγινε γνωστό μετά το επεισόδιο είχε σπεύσει να φύγει αεροπορικώς μέσω Αθηνών στο Βελιγράδι, όπου παρέμενε όλο αυτό το διάστημα και χθες επέστρεφε οδικώς στην Ελλάδα. Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

ethnos.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog