Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το loutrakiblog σχολιάζει: Ανοίξτε τις κάμερες, κλείστε τις κάμερες. Ανοίξτε… Κλείστε…

- Advertisement -

Εδώ πρέπει να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας…

Χωρίς καν να έχουμε κλείσουμε τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας μας (σβήνουμε το πρώτο μας κεράκι στις 19 Ιουνίου) έχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα που δεν είναι της ώρας να τα αναφέρουμε (για να μην την ψωνίσουμε). Σε ένα όμως που είμαστε ασυναγώνιστοι είναι ότι παρέχουμε στους αναγνώστες μας συνεχείς εκπλήξεις φέρνοντας έτσι έναν άλλο αέρα στην τοπική ενημέρωση και ψυχαγωγία. Η πιό πρωτοποριακή κίνησή μας (μέχρι την επόμενη), είναι η ζωντανή αναμετάδοση όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, χωρίς κανένα κόστος (είτε δικό σας είτε του δήμου) και με δικά μας έξοδα. Όλα αυτά, έγιναν, έχοντας ως βάση τον σεβασμό στους αναγνώστες μας και την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωσή τους. Κατόπιν τούτου, θεωρούμε εντελώς λάθος την εντολή για κλείσιμο της κάμερας σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ αποκλείοντας έτσι από την ενημέρωση όσους για τους δικούς τους λόγους δεν παρευρέθηκαν στην αίθουσα του Δ.Σ.

– Για ποιό λόγο να ξεχωρίζουμε τους παρόντες από όσους παρακολουθούν τη μετάδοση διαδικτυακά;
– Για ποιό λόγο η ενημέρωση να είναι προνόμιο λίγων;

Ο κόσμος που ήταν παρών αντέδρασε (όλοι ακούσαμε μεταξύ άλλων, τον πρώην δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Κοντό να φωνάζει “γιατί κλείνετε τις κάμερες”) στην απόφαση του Δ.Σ.  Είναι η δεύτερη φορά που παρατηρείται αυτό το φαινόμενο και τείνει να εξελιχθεί σε πάγια τακτική (που θυμίζει άλλες εποχές). Καιρός να σταματήσει…

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για την ώρα που ηταν κλειστή η καμερα ο καμεραμαν θα πληρωθεί ???
    αν όχι να κανει καταγγελια για διαφυγόντα κέρδη …

    Zuperman …

  2. και εμεις το γράψαμε απο εδώ αλλά ποιός πάιρνει χαμπάρι;; θα ήθελα να ήξερα υπάρχει σχετικός κανονισμός, ποιοί είναι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να ζητηθεί να κλείσει η αναμετάδωση;; αναφέρονται κάπου;; αν γνωρίζει κάποιος να μας ενημερώσει σας παρακαλώ!!!

  3. μιλαμε ειναι εντελως "φαουλ" να κλεινει η καμερα.
    δλδ οσοι ειναι μεσα στο ακροατηριο ακουνε, κ οσοι ειναι στο διαδυκτιο ακουνε επιλεκτικα?
    ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που το κανει αυτο ο δημαρχος.
    κουφο δειχνει.

    TaliBan

  4. Μπράβο στον Κοντό. Πάντα αυθόρμητος και επίκαιρος.Τέτοιους ανθρώπους θέλαμε στο συμβούλιο αλλά μας αρέσουν οι σκυφτομέσηδες.

    Σκρουτζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog