Τελικά το κόλπο «μένω έγκυος για να τυλίξω έναν άντρα», φαίνεται πως πιάνει και στις μέρες μας! Απόδειξη; η παρουσιάστρια και ο σύντροφος της, που είναι οι πρωταγωνιστές του σημερινού quiz.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Εκείνος ήταν παντρεμένος στο παρελθόν. Με την εν λόγω κυρία, γνωρίστηκαν πριν από δυο χρόνια. Ωστόσο ο επιχειρηματίας ήταν «ατακτούλης», αφού εκτός από την τηλεπερσόνα, διατηρούσε παράλληλη σχέση και με γυναίκα επιχειρηματία σε κοσμικό νησί.
Κάποια στιγμή λοιπόν, ο κύριος και η νεαρή τηλεπερσόνα χωρίζουν. Εκείνος μένει με την επιχειρηματία. Λίγο αργότερα όμως, ξανασυνδέεται με την τηλεπερσόνα μας.
Οι δυο τους, τα ξαναβρήκαν το καλοκαίρι. Αυτή τη φορά η νεαρά είναι αποφασισμένη να μην τον χάσει και δεύτερη φορά μέσα από τα χέρια της. Επιστρατεύει λοιπόν τα… «μεγάλα μέσα»! Με τη βοήθεια μιας φίλης της από το χώρο της κοσμικής ζωής η οποία είναι υπεύθυνη για πολλά προξενιά με το «αζημίωτο», η πρωταγωνίστρια του quiz μας,ακολουθεί τις συμβουλές της και μένει έγκυος χωρίς να του το ανακοινώσει εξαρχής, αλλά όταν πλέον είναι αργά.
Ο σύντροφος της, ερχόμενος προ τετελεσμένων γεγονότων και βλέποντας πως δεν έχει και πολλά περιθώρια, τι να κάνει;χωρίζει την επιχειρηματία λέγοντας της πως πλέον είναι αργά για να κάνει πίσω.
Πλέον; οι δυο τους φωτογραφίζονται μες την ευτυχία και την καλή χαρά, υποστηρίζοντας ότι η εγκυμοσύνη ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δύο… πηγή:star
*gossip-tv.gr