Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκαντοντάδες σχόλια για τα δημοτικά δρώμενα στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Κάτι η ενημέρωση,κάτι η ζωντανή σύνδεση,κάτι τα θεματάκια που βγήκανε την επόμενη μέρα του Δημοτικού Συμβουλίου,κάτι τα ”ζεστά” αίματα που ανάψανε τώρα που καλοκαίριασε με τις ζέστες,,φτάσαμε να μετρήσουμε πάνω από 300 σχόλια στις αναρτήσεις που είχανε σχέση με τα δημοτικά δρώμενα, δημιουργώντας ένα χαμό!




Πέρα βέβαια από κάποια κακόβουλα σχολιάκια που ρίφτηκαν στα ανεπιθύμητα πιστεύουμε σαν διαχειριστική ομάδα ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο γιατί:


1ον)Υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή από όλον τον Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων(θέλουμε εδώ να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους νέους συνδημότες μας από τους Αγίους που έχουν πραγματικά αγκαλιάσει με θέρμη το μέσο μας και αποτελούν κυρίαρχη ”ομάδα” στο Loutrakiblog)


2ον)Το γεγονός της διαδικτυακής αναμετάδοσης  δίνει την δυνατότητα σε όλους να έχουν άποψη για τα τεκταινόμενα των Δημοτικών συνεδριάσεων με αποτέλεσμα να μην διαστρεβλώνεται το τι γίνεται και όλοι να είναι υπόλογοι σε ότι κάνουν και λένε στη αίθουσα των Δ.Σ. απέναντι στον κόσμο.


3ον)Ο σχολιασμός των γεγονότων με το δικό μας ”μάτι” σε παράλληλη σχέση με πολλά έγκυρα-πετυχημένα σχόλια δίνουν την δυνατότητα να βγαίνουν πάρα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και ως συνέπεια να είναι άχρηστη η αχρεία πολιτική των εντυπώσεων!και


4ον)Δημιουργείται μια ομάδα άποψης,κρίσης και οραμάτων πολύ ελεύθερη που δεν είναι κατευθυνόμενη από συλλόγους,φορείς,κόμματα και όσο να’ναι τώρα που έχουν ”σφίξει τα γάλατα” σίγουρα θα προχωρήσει  πιο πέρα με ότι αυτό συνεπάγεται..


Το Loutrakiblog θα είναι πάντα  μια πλατφόρμα της ελεύθερης έκφρασης με όποιο κόστος σημαίνει αυτό για διαχειριστές,συνεργάτες,φίλους/ες!

Η περίοδος χάριτος πέρασε….
Οι καιροί μας  δεν παίρνουν άλλες δικαιολογίες αλλά μόνο πράξεις που θα πρέπει να ξεκινήσουν αύριο το πρωί!



υγ:Με τόση δουλειά που έπεσε στον Υπουργό Σχολίων(a,v) είναι πλέον μεγάλη ανάγκη να προσλάβουμε και υφυπουργό!Όποιος/α ενδιαφέρεται για την θέση ας υποβάλλει αίτηση στο loutrakiblog@yahoo.gr




Το τραγούδι αφιερωμένο:

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολα ωραια και καλα ,αρκει να μην κλεινετε τις καμερες ,με εντολη παντα Δημαρχου ,λιαν προσφατως σε αναφορα θεματων των Αγιων και παλαιοτερα τις μεταμεσονυκτιες ωρες για τα περιβοητα βοθρολυμματα .
    Η ενημερωση μονο επιλεκτικη δεν θα πρεπει να ειναι. Αυτα με ολη την καλοπροαιρετη διαθεση μου. Συνεχιστε την προσπαθεια σας ,θα μας εχετε διπλα δας. Καλη σας μερα.

  2. Η περίοδος χάριτος τέλειωσε? Ο Παύλου το ξέρει αυτό? Γιατί θέλει ένα μήνα να τελειώσει η δική του περίοδος χάριτος. Είναι ακριβώς μετά από τη γενική συνέλευση της κοινοπραξίας περί το τέλος Ιουνίου. Τότε θα κρίνει αν θα δώσει χέρι βοηθείας ή θα το δαγκώσει…..

  3. Τι αντάρτικο να κάνει μωρε!!!
    Που έμαθε να κάνει αγώνες???
    Αν δεν ήταν ο Γκιώνης θα είχε πάει σπίτι του και θα μας είχε αδειάσει τη γωνιά.
    Αφού ο άνθρωπος έχει μένος με την Παρέμβαση.
    Δεν θα ησυχάσει αν δεν την τελειώσει.
    Έτσι λοιπόν τον βλέπω στα έδρανα μέχρι τα βαθιά γεράματα.
    Αλίμονο μας!!!!!

  4. @alex
    νομίζω οτι μέσα από τα σχόλια, κάποιος ο οποίος απο οτι λέει ο ιδιος, γνωρίζει την αλήθεια για αρκετά θέματα, και θύμωσε που δεν τον ρωτήσατε…
    μάλιστα σε κάλεσε και για καφε στο γραφείο του να σε ενημερώσει…
    τι εγινε? πήγες ? σε ενημέρωσε? θα ενημερώσεις και εμάς…
    η πρόσκληση έγινε δημόσια οπότε νομίζω οτι θα πρέπει να μας ενημερώσεις …

    Zuperman …

    υγ 1 δεν πιστέυω να υπόγραψες σε καμια λιστα αναμουνης ???
    υγ 2 ευχαριστώ που απέτρεψα την συντέλεια του κόσμου τα ξημερώματα της κυριακής δεν ακουσα από κανέναν… δεν δεν πειράζει … αυτή ειναι η μοίρα ενος σουπερ-ηρωα ..

  5. Ένας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ, και ο γιατρός τον ρωτάει:
    – Πώς αισθάνεστε;
    – Ποτέ δεν ένοιωσα καλύτερα!
    Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη, με την οποία περνάω θαυμάσια, και
    μάλιστα είναι και έγκυος! Μου ετοιμάζει παιδί!
    Ο ιατρός αφού τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός,
    του λέει:
    – Να σας πω μια ιστορία… Ήταν ένας φίλος μου
    κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε από το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο
    του, πήρε την ομπρέλα. Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε
    μπροστά του ξαφνικά μια τεράστια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του
    και κάνει να πυροβολήσει, αλλά ΦΡΑΠ! ανοίγει η ομπρέλα. Παρόλα αυτά η
    αρκούδα έπεσε κάτω νεκρή, τέζα!- Αποκλείεται! φωνάζει ο παππούς.
    Κάποιος άλλος την πυροβόλησε!
    – Και εγώ βασικά εκεί το
    πήγαινα… του λέει και ο γιατρός.

    αφιερωμένο σε όλους εκείνους που νομίζουν ότι δήμαρχος είναι αυτός που πήρε το 24&κάτι και όχι ο άλλος ο "άρχοντας" της δυναστείας των 12(χρόνων)

    η ν@χτερίδα

  6. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΤΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ:
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ!!!
    ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΑΛΛΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ…

  7. 1) Δεν πήγαμε με κανέναν για καφέ
    2) Δεν κλείνουμε μόνοι μας τις κάμερες. Από την στιγμή που το επιβάλλει ο δήμαρχος ή ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Άλλωστε, δεν άκουσα και πολλούς να επιμενουν να μην κλείσουν οι κάμερες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog