Κάτι η ενημέρωση,κάτι η ζωντανή σύνδεση,κάτι τα θεματάκια που βγήκανε την επόμενη μέρα του Δημοτικού Συμβουλίου,κάτι τα ”ζεστά” αίματα που ανάψανε τώρα που καλοκαίριασε με τις ζέστες,,φτάσαμε να μετρήσουμε πάνω από 300 σχόλια στις αναρτήσεις που είχανε σχέση με τα δημοτικά δρώμενα, δημιουργώντας ένα χαμό!
Πέρα βέβαια από κάποια κακόβουλα σχολιάκια που ρίφτηκαν στα ανεπιθύμητα πιστεύουμε σαν διαχειριστική ομάδα ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο γιατί:


1ον)Υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή από όλον τον Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων(θέλουμε εδώ να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους νέους συνδημότες μας από τους Αγίους που έχουν πραγματικά αγκαλιάσει με θέρμη το μέσο μας και αποτελούν κυρίαρχη ”ομάδα” στο Loutrakiblog)


2ον)Το γεγονός της διαδικτυακής αναμετάδοσης  δίνει την δυνατότητα σε όλους να έχουν άποψη για τα τεκταινόμενα των Δημοτικών συνεδριάσεων με αποτέλεσμα να μην διαστρεβλώνεται το τι γίνεται και όλοι να είναι υπόλογοι σε ότι κάνουν και λένε στη αίθουσα των Δ.Σ. απέναντι στον κόσμο.


3ον)Ο σχολιασμός των γεγονότων με το δικό μας ”μάτι” σε παράλληλη σχέση με πολλά έγκυρα-πετυχημένα σχόλια δίνουν την δυνατότητα να βγαίνουν πάρα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και ως συνέπεια να είναι άχρηστη η αχρεία πολιτική των εντυπώσεων!και


4ον)Δημιουργείται μια ομάδα άποψης,κρίσης και οραμάτων πολύ ελεύθερη που δεν είναι κατευθυνόμενη από συλλόγους,φορείς,κόμματα και όσο να’ναι τώρα που έχουν ”σφίξει τα γάλατα” σίγουρα θα προχωρήσει  πιο πέρα με ότι αυτό συνεπάγεται..


Το Loutrakiblog θα είναι πάντα  μια πλατφόρμα της ελεύθερης έκφρασης με όποιο κόστος σημαίνει αυτό για διαχειριστές,συνεργάτες,φίλους/ες!

Η περίοδος χάριτος πέρασε….
Οι καιροί μας  δεν παίρνουν άλλες δικαιολογίες αλλά μόνο πράξεις που θα πρέπει να ξεκινήσουν αύριο το πρωί!υγ:Με τόση δουλειά που έπεσε στον Υπουργό Σχολίων(a,v) είναι πλέον μεγάλη ανάγκη να προσλάβουμε και υφυπουργό!Όποιος/α ενδιαφέρεται για την θέση ας υποβάλλει αίτηση στο loutrakiblog@yahoo.gr
Το τραγούδι αφιερωμένο: