Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το κίνημα “300 Έλληνες” στην Πλατεία Συντάγματος!!

- Advertisement -

Από χθες το πρωί βρίσκονται συγκεντρωμένα στην πλατεία Συντάγματος περίπου 200 άτομα, μέλη του νέου κινήματος πολιτών «300 Έλληνες», τα οποία σκοπεύουν να παραμείνουν στο σημείο διαδηλώνοντας στο πρότυπο των κινητοποιήσεων που γίνονται στην Ισπανία.
*Αναμένονται κινήσεις και από Loutrakiblog,είμαστε σε συννενόηση με πολλούς μπλόγκερς πανελληνίως να δούμε πώς θα αντιδράσουμε.Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και ιδέες.

Οι «300» ζητούν δημοψήφισμα για κατάργηση του μνημονίου, έξοδο από το Δ.Ν.Τ., άρνηση του χρέους ως προϊόν εξαπάτησης, αναθεώρηση και εκδημοκρατισμό Συντάγματος και κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Δείτε το βίντεο:

*madata.gr

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Φωνή Λαού – Οργή Θεού» , έχω πει ότι τα blogs θα παίξουν σημαντικότατο ρόλο στην δύσκολη εποχή που ζούμε , το έχω πει πριν την Αίγυπτο, πριν την Λιβύη, πριν την Υεμένη πριν τη Συρία, πριν την Ισπανία. Πλησιάζει η ώρα να καταλάβουμε την τεράστια δύναμη που έχουμε…οι άλλοι την γνωρίζουν και την τρέμουν . Δεν είμαστε μονάδες πια , ούτε διαιρεμένες κοινωνικές ομάδες πρόσφορες για βασιλεία όπως πριν λίγους μήνες που στρέφονταν η μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης σε ένα ατελέσφορο εμφύλιο αγνοώντας τον πραγματικό εχθρό . Τείνουμε να γίνουμε το σύνολο και το σύνολο δεν χάνει ποτέ ! Το γνωρίζουν, απλά προσπαθούν να γελάσουν τον χρόνο και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον λήθαργο μας, στραγγίζοντας μας όσο μπορούν και όσο προλαβαίνουν μέχρι να ξυπνήσουμε ,δεν τους μένει πολύς χρόνος ακόμα …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  2. καλώς τον Πάνθηρα !!!…χαίρομαι που ακούμε πάλι από σένα…συμφωνώ απόλυτα με ό,τι λες,αλλά να μην ξεχνάμε πως ό,τι διαβάζουμε στα blogs πρέπει να το διασταυρώνουμε…σαν μέσο έκφρασης και επικοινωνίας είναι το πιό δυνατό όπλο,αλλά με κακούς χειρισμούς,γίνονται επικίνδυνα και θέλουν προσοχή…

  3. στην ιστοσελιδα των 300 ζητουν τα προσωπικα μας στοιχεια οταν μας ζητουν να προσυπογραψουμε ηλεκτρονικα την υποστηριξη μας, αλλα δεν εχουν μια υποσελιδα που να εχουν ουτε ενα ονομα απο τους πρωτεργατες! απλα προσεξτε.

  4. Απαράβατος κανόνας av το φιλτράρισμα στο μυαλό μας , το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει τόσο με το συγκεκριμένο γεγονός της ανάρτησης , έχει να κάνει περισσότερο με την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων όπως την αντιλαμβάνομαι .

    (Άγγελε απεχθάνεσαι τη βία και είναι λογικό και ανθρώπινο και εγώ το ίδιο , δυστυχώς όμως φίλε στην ιστορία όσο και να έψαξα δεν βρήκα να άλλαξε τίποτα με τριαντάφυλλα , δυστυχώς το είδος μας μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στο σημείο εξέλιξης που θέλεις και θέλω φίλε , δυστυχώς… Μπορούμε όμως και πρέπει να προσπαθούμε και συ το πιστεύεις και το προσπαθείς χαίρομαι για αυτό). Ήταν μια παρένθεση για σένα av .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  5. Πάνθηρα,σίγουρα καμία επανάσταση δεν έγινε αναίμακτα…ο φόβος μου είναι ηεπανάσταση να μην έχει στόχο και να μην είναι ανεξέλγκτη αιματοχυσία…ο καθένας μας έχει τις αγωνίες του και προσπαθεί να βελτιώνει αυτά που τον ενοχλούν με τον τρόπο του…

  6. Είναι πολύ δύσκολοι καιροί Άγγελε και σίγουρα την κατάσταση την ωθούν εκτός ορίων τυφλωμένοι από απληστία, σκλαβώνονται έθνη, λαοί ολόκληροι και οι μελλοντικές γενιές τους από έναν εχθρό που δεν ξέρεις καν ποιος είναι, έχει ένα όνομα "αγορές" και μια αφηρημένη έννοια, η αντίδραση είναι αναμενόμενη και πλέον είναι θέμα άμυνας …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog