Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 – Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2-1

- Advertisement -

Το άγχος τους στοίχησε


Τη δεύτερη θέση στο Παιδικό πρωτάθλημα Κορινθίας κατέλαβε

η ομάδα Παίδων αφού στο μεγάλο τελικό γνώρισε την ήττα από την Κόρινθο 2006.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους οράνιε.
Στο 4ο λεπτό ο Δημάκης μέσα στη μικρή περιοχή διεκδίκησε τη μπάλα από τον Βατουσιάδη ο οποίος στην προσπαθειά του να διώξει έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι ποδοσφαιριστές του κ. Νούλα,εκμεταλλευόμενοι και το γρήγορο γκολ είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο 20λεπτο.
Στο 21ο λεπτό, ένα κενό στην άμυνα επέτρεψε στον Τσοχαντάρη να μπει από πλάγια μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ να στείλει τη μπάλα στο αριστερό Γ’ της εστίας του Νικολόπουλου πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ.
Η ισοφάριση άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα της Κορίνθου άρχισε να “πατάει” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει καλύτερη κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου.
Στο 25ο λεπτό, ο προωθημένος Παπαδόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι οράνιε ξεκίνησαν δυνατά προσπαθώντας να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ.
Στο 45ο λεπτό, ο Γεώργαρης αφού απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και έφτασε απέναντι από τον Βύρλα. Ο τερματοφύλακας της Κορίνθου ενστικτωδώς απέκρουσε το δυνατό πλασέ, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.
Το καλό ξεκίνημα όμως του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε συνέχεια.
Η ομάδα της Κορίνθου ανέβασε την αποδοσή της, διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι, και με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Δημητρίου στο 58ο λεπτό κατάφερε και έφτασε στη δίκαιη επικράτηση.
Το δυνατό σουτ του Τσατσόπουλου από το σημείο του πέναλτι στο 67ο λεπτό μπλόκαρε ο Βύρλας, ενώ σε μια πανομοιότυπη φάση ο Δημητρίου σούταρε απελπιστικά άουτ στο 73ο λεπτό.
Οι συνθέσεις:
Κόρινθος 2006:

Βύρλας, Βατουσιάδης, Σουφρίλας, Ανδρεατίδης, Παππάς, Κρίκας, Λόντρας, Ασημακόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσοχαντάρης, Δημητρίου.
Αλλαγές:


65΄ Παπαδόπουλος – Στελέτος
70΄ Λόντρας – Κούρτογλου
74΄ Ασημακόπουλος – Μιχαλούρος

Π.Α.Ο. Λουτράκι:


Νικολόπουλος, Βουτσινάς Ι., Τσώκος, Παπαμετζελόπουλος, Βενετσάνος, Βουτσινάς Γ., Γιαννακούλης, Τσατσόπουλος, Γεώργαρης, Καλλάς, Δημάκης.

Αλλαγές:

41΄ Παπαμετζελόπουλος – Λούκας
60΄ Δημάκης – Μαραγκουδάκης

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Δασκαλόπουλος με τους κ.κ Μπετσόγλου και Ψυχογιό.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog