Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Όχι μωρό μου, μη φοβάσαι. Δε θα χάσεις τη δουλειά σου»

- Advertisement -

Αποκαλυπτικοί διάλογοι Στρος Καν- καμαριέρας…

Τα όσα διημείφθησαν μεταξύ του Στρος Καν και της 32χρονης καμαριέρας στη σουίτα του ξενοδοχείου Sofitel στη Νέα Υόρκη αποκαλύπτει, κατ΄ αποκλειστικότητα, το αμερικανικό δίκτυο FoxNews, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

«Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ. Σταμάτα. Όχι.» φέρεται να έλεγε η καμαριέρα στον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, ο οποίος προσπαθούσε να τη ρίξει στο κρεβάτι. Η 32χρονη, σύμφωνα πάντα με τις πηγές του FoxNews, δεν είχε ιδέα για το ποιος βρισκόταν εκείνη την ώρα στη σουίτα. Όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου αντίκρυσε το Στρος Καν γυμνό να βγαίνει από το μπάνιο. Στη θέα του, η καμαριέρα έκρυψε με τα χέρια το πρόσωπο της για να μην τον βλέπει και εκείνος άρχιζε να τη χαϊδεύει και να τη σπρώχνει προς το κρεβάτι.

Η καμαριέρα χρησιμοποίησε διάφορους τρόπους προκειμένου να ξεγλιστρήσει από τα χέρια του Στρος Καν, παρακαλώντας τον να την αφήσει γιατί θα χάσει τη δουλεία της, αν αποκαλυπτόταν ότι τσακώθηκε με VIP πελάτη.

«Σε παρακαλώ σταμάτα. Χρειάζομαι τη δουλειά μου. Δεν μπορώ να χάσω τη δουλειά μου, μην το κάνεις αυτό. Σε παρακαλώ σταμάτα. Σταμάτα!», επαναλάμβανε η καμαριέρα.

Ο Στρος Καν δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να την καθησυχάσει: « Όχι μωρό μου. Μην ανησυχείς, δε θα χάσεις τη δουλεία σου. Σε παρακαλώ μωρό μου, μην ανησυχείς». Μάλιστα ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ τη ρωτούσε επίμονα «Δεν ξέρεις ποιος είμαι; Δεν ξέρεις ποιος είμαι;»

Ο Ντομινίκ Στρος Καν προσπάθησε να τραβήξει την καμαριέρα στο διάδρομο της σουίτας αλλά αυτή αντιστάθηκε. Η 32χρονη κατάφερε να τον απομακρύνει σπρώχνοντας τον αλλά στην προσπάθειά της να φτάσει στην πόρτα έπεσε πάνω σε μία τσάντα από εφημερίδες με αποτέλεσμα να γλιστρήσει. Εκείνη τη στιγμή ο Στρος Καν έφτασε από πίσω της και της ζήτησε επίμονα να του κάνει στοματικό σεξ.

Η καμαριέρα κατάφερε τελικά να ξεφύγει, σπρώχνοντας το Στρος Καν πάνω σε μία ντουλάπα. Οι πηγές που επικαλείται το FoxNews, αναφέρουν ότι το χτύπημα του προκάλεσε γρατζουνιά στην πλάτη.

Η καμαριέρα, σοκαρισμένη, έτρεξε στο διάδρομο υπηρεσίας, όπου οι συνάδελφοί της προσπάθησαν να τη συνεφέρουν.

newsbeast.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog