Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα σενάρια όλα είναι πιθανά

- Advertisement -

Τα αποτελέσματα των αγώνων ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου θα κρίνουν ποια ομάδα θα συνοδεύσει τον Ολυμπιακό στο Champions League, έστω και από τα προκριματικά και ποιες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Europa League. Μονάχα ο Παναθηναϊκός κρατά την τύχη του στα χέρια του, όλα τα σενάρια…

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (20:30,  novasports 1)
O Παναθηναϊκός ξεκίνησε πρωτοπόρος τη διαδικασία των playoff και σε αυτή τη θέση βρίσκεται μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωσή της. Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι η μόνη από τις τέσσερις που κρατά την τύχη στα χέρια της αφού σε περίπτωση που επικρατήσει της Ενωσης στο κεκλεισμένων των θυρών ματς του ΟΑΚΑ θα έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέσηπουοδηγεί στα προκριματικά του Champions League, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της έφεσης της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι “πράσινοι” είναι αυτό του Νίκου Σπυρόπουλου ο οποίος μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά ταλαιπωρήθηκε από ίωση και έχασε την προπόνηση της Τρίτης. Επιστρέφει στην 11άδα ο Κώστας Κατσουράνης έχοντας εκτίσει την ποινή αποκλεισμού του.
Οσον αφορά τους γηπεδούχους ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι η αμυντική διάταξη της ομάδας του. Με δεδομένες τις απουσίες των Δέλλα και Γεωργέα αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα το οποίο ίσως παρουσιαστεί για πρώτη φορά. Οι Μανωλάς και Ματέος φέρονται οι επικρατέστεροι για το κέντρο της άμυνας με τους Καράμπελα και Αργυρίου στα άκρα. Ομως, ο Αργυρίου έχει να αγωνιστεί από τον Φεβρουάριο και δεν αποκλείεται να έρθει ο Καράμπελας στη δεξιά πτέρυγα και να παίξει αριστερά ο Λαγός.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου (20:30, novasports 2) 
 
Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μόνη από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχει μαθηματικές πιθανότητες να καταλάβει την πρώτη θέση. Εξάλλου, επιθυμία των Θεσσαλών είναι η έξοδος στην Ευρώπη μέσω Europa League σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ ο οποίος βλέπει προς Champions League, αλλά χρειάζεται και τη βοήθεια της ΑΕΚ.
Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ έπεσε στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας των playoff και προκειμένου να πάρει το… “χρυσό” εισιτήριο πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και την ίδια ώρα να μην ηττηθεί η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό.
Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Γκαρσία, Τσιρίλο και Κοντρέρας αλλά και του τιμωρημένου, Ετο. Θέση στη βασική 11άδα διεκδικούν οι Σνάουτσνερ, Μαλεζάς και Μπαλάφας. Από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου θα απουσιάσει ο Σανκαρέ λόγω ενοχλήσεων στον μηνίσκο. Επιστρέφει στην αποστολή ο Ηλίας Σολάκης. 

contra.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog