Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι πραγματικοί αγανακτισμένοι

- Advertisement -

Τους έχω δει τους πραγματικούς αγανακτισμένους.
Ήταν έξω από την βουλή πριν ένα χρόνο και προσπαθούσαν να μπουν μέσα,
Φώναζαν κλέφτες κλέφτες , και να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή.
Έχω δει κι άλλες φορές αγανακτισμένους για διάφορα θέματα,
Δεν τους έπαιζαν οι τηλεοράσεις, δεν ήταν…
πρώτο θέμα, δεν τους κάνανε ευνοϊκή κάλυψη για να φαίνονται περισσότεροι. Το αντίθετο, τους έκρυβαν όσο μπορούσαν.
Έχω δει αγανακτισμένους στην συγκέντρωση των Ιμία, κάθε 30 Ιανουαρίου, πολύ περισσότερους και πολύ πιο αγανακτισμένους.
Έχω δει αγανακτισμένους στις υπό εποικισμό γειτονιές της Αθήνας που μαστίζονται από την εγκληματικότητα.

Το καθεστώς φυσικά όλα αυτά τα κρύβει , αυτούς όμως τους ψευτοαγακτησμένους τους κάνει πρώτο θέμα. Μια άσκηση ελέγχου της αγανάκτησης και μαζικού αποπροσανατολισμού παρακολουθούμε και τίποτα άλλο.

Η πραγματική αγανάκτηση δεν περιμένει μια μοδάτη μαζική λαϊκή συγκέντρωση για να εκφραστεί. Εκφράζεται στην πρώτη ευκαιρία που της δίνετε και δεν είναι ειρηνική. Η αγανάκτηση δεν αντέχει να είναι ειρηνική έχει ξεπεράσει αυτό το στάδιο, γι αυτό και είναι αγανάκτηση.

Το καθεστώς κάνει επίδειξη δύναμης διαχείρισης της αγανάκτησης. Άλλα όταν η πραγματική αγανάκτηση ξεσπάσει δεν θα έχει που να κρυφτεί.
eleftherofrwn.blogspot

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κλασσική περίπτωση…πατάμε το link στοτέλος της ανάρτησης,βλέπουμε το blog,βλέπουμε τί έχει στα φίλια blog,γελάμε και πάμε παρακάτω….

  2. κλασσίκη περίπτωση άρνησης σκέψης "πατάμε το link στο τέλος της ανάρτησης,βλέπουμε το blog,βλέπουμε τί έχει στα φίλια blog,γελάμε και πάμε παρακάτω…"

    Γιατί έτσι μας έχει μάθει το καθεστώς ότι αυτοί είναι οι κακοί. Αφού αυτοί είναι οι κακοί μην ακούς αυτά που λένε

    ΟΣΟ ΕΣΥ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΥΚΟ ΤΡΟΠΟ , ΑΥΤΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

  3. ποιοί τρίβουν τα χέρια τους …τα φίλια blogs ;;;…το ΚΚΕ,που στο indymedia ανέβηκε κείμενο που καταδίκαζε τις συγκεντρώσεις γιατί ουσιαστικά δεν είχαν κομματική μορφή ;;;…σε ενοχλεί τόσο πολύ ότι οι περισσότεροι εκεί πέρα (στην συγκέντρωση) δεν ακολουθούσαν κομματικές γραμμές ;;;

  4. Το καθεστώς τρίβει τα χέρια του , αυτοί που υποτίθεται ότι προσπαθείς να διώξεις, Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί τρίβουν τα χέρια τούς και αυτοί που τους τα δίνουνε. Αυτοί που τους τα δίνουνε έχουνε τα λεφτά , αυτοί έχουνε τα κανάλια , αυτοί έχουνε και την ενημέρωση. Και τρίβουν τα χέρια τους γιατί κατευθύνουν την αγανάκτηση εκεί που θέλουν αυτοί, όπως όταν ο Λαζόπουλος κατεύθυνε την αγανάκτηση στις ευρωεκλογές στην απόχη. Η προσπάθεια είναι αυτοί που δεν πρόκειται να τους ψηφίσουν στο τέλος να μην ψηφίσουν τίποτα. Την έγκυρη συνειδητοποιημένη ψήφο τρέμουν. Πως είναι δυνατόν οι απολιτικοί να καταφέρουν κάτι. Αν ο κόσμος δεν καταλάβει γιατί είναι διεθφαρμένο αυτό το σύστημα δεν πρόκειται να το αλλάξει. Ένας αγανακτησμένος κόσμος έβρισε έξω από την βουλή αυτούς που τα παίρνουν, με ζωντανή κάλυψη από τα κανάλια, δηλαδή αυτούς που τους τα δίνουν. Απολίτικη σοβαρή διαμαρτυρία δεν μπορεί να υπάρξει. Πρέπει αυτός που διαμαρτύρεται να ξέρει τι του φταίει και να προτείνει κάτι για τη λύση. Όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν εκεί ο καθένας έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό για το τι πρεπεί να γίνει. Δεν γίνεται έτσι δουλειά.

  5. 6:37,δεν διαφωνώ ιδιαίτερα μαζί σου…αλλά γιατί δεν βλέπεις τα θετικά της ιστορίας ;;;…ότι άρχισε ο κόσμος να βγαίνει ,να σηκώνεται από τον καναπέ και ,το βασικό,ότι δεν είχαμε φαινόμενα αλόγιστης βίας…δεν ξέρω πού θα καταλήξει αυτό,αλλά χτες ήταν ένα ικανοποιητικό μήνυμα ,για αρχή,τουλάχιστον…

  6. Κάθε είδους αντίδρασης αυτή την στιγμή απο τον Λαό είναι θετική.Συμφωνώ όμως οτι πρέπει να υπαρχει πολιτική σκέψη και περιεχόμενο σε κάθε κίνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog