Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το Λαογραφικό Μουσείο Λουτρακίου μεταφέρεται στον Ισθμό!

- Advertisement -

 Το Λαογραφικό Μουσείο Λουτρακίου μετακομίζει στο Αλεξάνδρειο,,,αύριο μπορεί να πάει στον Αγιοθόδωρα,μεθαύριο στην Κινέττα και αντιμεθαύριο να πάει και αυτό στην Αθήνα.Άρε Καλλικράτη,που ήθελες και αποκέντρωση!
Ακολουθούμε κατά γράμμα τις εντολές τις τρόικας που μόνο στο Γιουνανιστάν γίνονται αυτά,αντί να ανοίγουμε μουσεία να τα κλείνουμε..ή μάλλον να τα στέλνουμε εκτός πόλης!Αυτά μόνο εδώ γίνονται!Αντί να φτιάξουμε άλλα 5 μουσεία εντός πόλης,το μοναδικό που έχουμε,το στέλνουμε στον Ισθμό για να γλιτώσουμε τα 1400ευρώ του ενοικίου..και ύστερα από αυτήν την ελάφρυνση του δημοτικού ταμείου θα σωθούμε!Συγνώμη αλλά δεν μας πείθετε..όλοι σας!

το βίντεο από perahora.gr

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποιός το αποφάσισε αυτό κε Νίκο Λόη;το Δημοτικό συμβούλιο?γιατί απ'όσο ξέρω ποτέ δεν πάρθηκε τέτοια απόφαση.Μπράβο στα παιδιά που θίγουν το θέμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό.

  2. Λήγει η μίσθωση…και τώρα το είδατε!!!
    Ποιός είναι υπευθνος!!
    Τα χρήματα σε πειράξανε μωρέ? Οτι είστε ως δήμος ανοργάνωτοι δεν το καταλαβαίνεις;;;;
    Την επισκεψομότητα το καταλαβαίνω και ειναι σωστό.
    Σίγοουρα η θέση του και η επισκεψιμότητα του δεν ειναι η πρέπουσα.
    Αλλά το θέμα είναι για εμένα ότι φάινεται για μια ακόμη φορά η ανοργανωσίας σας.Και εχεις συμβάλει σε αυτο το κατάντημα του Δήμου μας με τις αερολογίες σας.
    Εγω σαν ιδέα το λέω…δεν πας σπίτι σου καλύτερα;;;

  3. Ντροπή και απέχθεια προκαλεί η απόφαση αυτή γιατί πρώτον οπως είπαν οι προλαλήσαντες δεν πάρθηκε καμοιά απόφαση στο Δ.Σ και δεύτερον καλά αυτοί οι δημοτικοι σύνβουλοι της Περαχώρας τι κάνουν μόνο για τραπεζόματα και υπογραφές [ ολοταχός ] είναι?Δεν υπάρχει χώρος στο χωριό που στο κάτω κάτω το [ δικαιούτε ] μιας και το μουσείο ούτε τα εγγόνια μας δεν θα το δούν ? Κύριοι είσαστε ανίκανοι και ανάλγητοι παρακαλούμε η αλάζετε ρότα η φύγετε!

  4. Άραγε πόσοι από μάς που σχολιάζουμε έχουμε περάσει το κατώφλι του? Είναι καλή ιδέα το Συνεδριακό.Ακόμη καλύτερη η Περαχώρα.

  5. Επειδή είμαι έτοιμη να παντρευτώ αυτές τις μέρες και σκώπτομε πολύ σοβαρά να κάνω έναν παραδοσιακό – βλάχικο γάμο , Θα ήθελα να ρωτήσω το αν μουσείο διαθέτει και τις φορεσιές για την νύφη τον γαμπρό και τους κοντινούς συγγενείς. Αν επιτρέπονται οι βωμολοχίες μέσα στον χώρο του συνεδριακού γιατί θέλω να ρίξω πολύ βρισείδι στον γάμο μου και αν όπως ακούγετε διαθέτετε και την σχετική αρκούδα με το ντέφι. Είμαι έτοιμη να πληρώσω για όλα αδρά.

  6. Αποκλείστηκε το συνεδριακό κέντρο από τα θεατρικά του Τσαρσιταλιδη εδώ και τέσσερα χρόνια ζημιώνοντας το πνευματικό και το συνεδριακό πολλές χιλιάδες ευρώ .Απολύθηκε μια από τις καλύτερες υπαλλήλους του δήμου με 1002 διακρίσεις πάνω στο αντικείμενο γιατί αντιτάθηκε στις ζημιογόνες ιδέες του Δριτσα και κανένας δεν προσπάθησε να την επαναφέρει στην θέση της. Τώρα έρχεται και τρομερή ιδέα με το μουσείο να το διαλύσει τελείως. Και για πια επίσκεψημοτητα μιλάμε τα πιτσιρίκια του δημοτικού που τρέχουν ανεξέλεγκτα στους διαδρόμους των εκατομμύριων ευρώ και τρώνε πατατάκια στην αίθουσα με τα πανάκριβα καθίσματα και οι καθηγητές τους δεν μπορούν να τα ελέγξουν . Για 4 μήνες που παίζετε το θέατρο. Χα χα χα
    Πολύ ωραία δεν χρειαζόμαστε καμιά τρόικα να μας διαλύσει το κάνει από μόνη της η βλακεία αυτών που κραταν καλά τις θέσεις στο Δήμο και αποκλείουν νέα μυαλά στην τοπική πολιτική σκηνή.
    Άρε Σωτηρία να πεταγόσουν από μια μεριά …………..

  7. Πάλι καλα που υπήρχε και το θέατρο και οι άλλες εκδηλώσεις του πνευματικού κέντρου και έμπαινε και κανένας που τους χαλαγε μαλλον την ηρεμία τους… χιλιάδες μαθητών αποτελεσε πρωτοποριακό θεατρο για την περιοχή.φέτος δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα,ούτε καλοκαιρινες εκδηλώσεις κτλ. Παρα πρωτοβουλίες σαν τη μεταφορά του λαογραφικού….

  8. Φίλε/η 3:58,
    η υπάλληλος με τις 1002 διακρίσεις στο αντικείμενο, γιατί δεν πρόβαλλε το συνεδριακό, όταν ήταν στην Βασιλεία ο Δήμαρχός της;;;
    δεν ήταν ζημιογόνες οι 50 προσλήψεις του είχανε κάνει και καθόντουσαν εκει και κοιτούσαν ο ένας τον άλλο, όταν ξεκίνησε η θεατρική σκηνή η ίδια έλεγε ότι έχουν ψοφήσει στην δουλειά αλλά ήταν πολύ καλή ιδέα και ότι το χαιρόταν!!!

  9. το μόνο που παρατηρώ με μεγάλη μου λύπη,είναι ότι όποτε αναφέρεστε σε πολιτιστικά,(και ειδικά το θέατρο),το μόνο που σας καίει είναι να αναφέρετε ονόματα (με θετικό ή αρνητικό τρόπο)…ο πολιτισμός είναι δημόσιο αγαθό,όχι πολυτέλεια ,ούτε μέσο προβολής…

  10. Για ποιο πολιτισμο μιλατε;
    Ο πολιτισμος για τους νεοπεραχωρητες και νεολουτρακιώτες
    ειναι παντελως αγνωστος. Αυτο αποδεικνυεται απο την πληρη αδιαφορια, την ελλειψη σεβασμού, και εγκαταλειψη της πολιτιστικής κληρονομιας που εχει αυτός ο τοπος και που κανενας λεχριτης εκλεγμενος δεν αξιοποιησε ΠΟΤΕ!
    Ηθελα να ηξερα τοσοι εκλεγμενοι απο την Περαχωρα τι έκαναν για την ιστορια του Ηραιου και της Περαχωρας;
    Όταν μιλάμε για πολιτισμό έχουμε την υποχρεωση να μιλαμε με αληθειες και σεβασμο.
    Οσοι εχουν ασχοληθει με την αρχαιολογικη ιστορια της Περαχωρας και του Ηραιου στο 95% δεν ηταν γηγενεις αυτο μαλλον λεει πολλα…
    ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΕ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog