ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Το Σάββατο 28/5 στις 18.00 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο θα διεξαχθεί η ημερίδα ενημέρωσης προς  φορείς, συλλόγους και δημότες για τον συντονισμό δράσεων εθελοντισμού, με σκοπό την κάλυψη τεσσάρων θεματικών ενοτήτων ήτοι την πυροπροστασία, την καθαριότητα, τις κοινωνικές δράσεις και τις διοργανώσεις πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων.

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας Γεώργιος Δ. Μπάκος ο οποίος παράλληλα θα ανακοινώσει και την μορφή και την σύσταση της επιτροπής συντονισμού δράσεων εθελοντισμού της “Δράσης Πολιτών”.
Πριν από την ημερίδα για την “Δράση Πολιτών”, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση προς τους οικιστές και τους δημότες με θέμα τα προληπτικά μέτρα κατά των πυρκαϊών και τις επιχειρησιακές  ενέργειες σε περίπτωση πυρκαϊάς με ομιλητές εκπροσώπους των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της περιοχής.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη στην προσπάθεια της οργάνωσης και του συντονισμού των δράσεων εθελοντισμού στην περιοχή μας.