Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν αναγνωρίζουμε το παράνομο και τοκογλυφικό χρέος και επιστρέφουμε στην δραχμή!

- Advertisement -

Tου αχρέωτου

Όταν ο Γιώργος Κασιμάτης μιλάει τόσο απόλυτα για το ξεπούλημα της Ελλάδας με την υπογραφή της δανειακής σύμβασης, που ποτέ δεν την έφεραν στην Βουλή για να ψηφιστεί, τι περιμένουμε από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι μην χάσουν τον εναγκαλισμό τους με της ευρωπαικές χορηγίες. Τι να περιμένουμε από την ΝΔ με το Ζάπειο 2, που δεν βρήκε να πει ούτε μια κουβέντα για το μείζον θέμα της παραχώρησης – και με τη βούλα – της Εθνικής μας κυριαρχίας. Τι να περιμένουμε όταν μας λένε ότι θα επαναδιαπραγματευτούν όρους του μνημονίου, αλλά δεν μας λένε ποιούς συγκεκριμένα, είναι επτασφράγιστο Νεοδημοκρτικό μυστικό. Το ΚΚΕ έχει κάνει άλμα στο μέλλον και ναι μεν μιλάει για έξοδο από την Ευρωπαική ένωση, αλλά για να λειτουργήσει σωστά, αυτό θα γίνει μόνο όταν γίνουν αυτοί κυβέρνηση. Ο Συνασπισμός απ’ την άλλη ψάχνοντας να βρεί τον μπούσουλά του, μας προτρέπει να ζούμε επαναστατημένοι μέσα στο ευρώ.

Η λύση βρίσκεται ΣΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ (αυτό πάει μόνο πακέτο)

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακριβώς, συμπεριφέρεται λες και έχει βρει την δευτέρα παρουσία. Ακροβατεί στο πουθενά, περιχαρακωμένο στην αρτηριοσκληρωτική λογική του παρελθόντος.

    ο αχρέωτος

  2. αχρέωτε,όταν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί συμφωνούν διαφωνόντας και κανένας δεν έχει πρόταση για το αδιέξοδο και δηλώνουν ότι χαίρονται που ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους,μάλλον υπάρχει πρόβλημα πιό σοβαρό από το τί ψηφίζει ο καθένας μας…η ποκρή αλήθεια είναι αυτή,νομίζω…

  3. Ο Παπανδρέου φοβάται δυστυχώς ακόμα και το ίδιο του το κόμμα.Ο Σαμαράς είναι τελικά πολιτικός παλιάς κοπής και δεν νομίζω ότι έχει απολύτως τίποτα να προσφέρει στο τραπέζι. ΚΚΕ,Σύριζα και Κουβέλης είναι κακομοίρικα και μίζερα κόμματα που λοξοκοιτάνε το ένα το άλλο για να ανεβάσουν λιγουλάκι τα ποσοστά τους. Μπακογιάννη και Καρατζαφέρης ονειρεύονται συγκυβερνήσεις. Κλάψτα και άστα!
    Εύστοχο το σχόλιο του av

  4. Φίλοι μου,μου δημιουργείται η αίσθηση ότι προσπαθούμε
    να βρούμε λύση να μας βγάλουν από την κρίση,οι ίδιοι άνθρωποι που μας έριξαν στο βάραθρο!.
    Είναι ποτέ δυνατόν;;;
    Δεν νομίζετε ότι μοιάζει με αυτοκτονία;
    Ποιός από όλους τους είναι τόσο τολμηρός;;;
    Μόνοι μας κύριοι,παίρνοντας τη ζωή μας στα χέρια μας
    μέσα από θεσμούς αυτο-οργάνωσης αλληλεγύης και ανυπακοής θα καταφέρουμε να βρούμε το δρόμο μας,για να
    μορέσουμε μιά κι΄έξω να απαλλαγούμε από όλα αυτά τα
    λαμόγια και τη σαπίλα που μας έχει κατακλύσει.

    Ηλίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog