Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Loutrakiblog ”αγανακτεί” στην κεντρική πλατεία την Κυριακή στις 6μμ,εσείς;

- Advertisement -

Η κατάσταση δεν πάει άλλο αγαπητοί συμπολίτες και βλέποντας μια ”ανήσυχη” ησυχία στην πόλη μας θέλουμε να κάνουμε το ξεκίνημα και με την ευκαιρία της συγκέντρωσης όλων των Ευρωπαίων πολιτών στις πλατείες την Κυριακή 29 Μάη  στις 6μμ, η συντακτική ομάδα του Loutrakiblog θα διαμαρτυρηθεί ειρηνικά στην κεντρική πλατεία της 25ης Μαρτίου στο Λουτράκι.

Είτε μόνοι μας είτε μαζί με άλλους, θα είμαστε στην πλατεία γιατί θεωρούμε ότι είναι αδιανόητο σε μια τόσο προοδευτική κοινωνία όπως του Λουτρακίου κανείς να μην αντιδρά και να δέχεται αδιαμαρτύρητα την προδοτική πολιτική που εφαρμόζει η πολιτική ηγεσία της χώρας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες του Λουτρακίου αλλά και όλου του δήμου να παρευρεθούν στην κεντρική πλατεία γιατί η κατάσταση με τους πολιτικούς που κυβερνάνε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. 

Μετά τιμής η συντακτική ομάδα του Loutrakiblog

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία κύριοι,μακάρι το δικό σας μυαλό και ευαισθησία να υπήρχε και σε ορισμένους αιρετούς στην Ιάσονος αλλά μπα..εκεί έχουμε μπίζνες τώρα.

  2. Οι εμπνευστές της οικονομικής παγκοσμιοποίησης του παγκόσμιου ελέγχου της υπερσυγκέντρωσης εξουσίας και πλούτου σε υπερβολικά λίγους και η αντιμετώπιση των ανθρώπων ως αριθμούς δεν υπολόγισαν κάτι , κάτι που ήταν εντελώς άγνωστο στην φιλοσοφία τους .

    Δεν υπολόγισαν ότι η παγκοσμιοποίηση η κοινή πολιτική δηλαδή που εφαρμόζεται σε όλους τους ανθρώπους με στόχο την ρομποτοποίηση , τον έλεγχο και την εκμετάλλευση γεννάει τα ίδια κοινά προβλήματα παγκόσμια σε όλους μας ανεξαρτήτου εθνικότητας .

    Δεν υπολόγισαν ότι η παγκοσμιοποίηση μπορεί να γεννήσει την παγκόσμια επανάσταση…

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  3. Πολύ καλή κίνηση των Αγιοθοδωριτών να διαμαρτυρηθούν αλλά εδώ μιλάμε για την έδρα του δήμου και περιμένουμε και τους νέους συνδημότες να συμμετάσχουν αν δεν συγκεντρωθούν στους Αγίους.
    Αλήθεια μόνο 50άτομα στους Αγίους θεοδώρους;;Μόνο οι 50 έχουν πρόβλημα με τα μνημόνια,τα νέα μέτρα και την ασυλία στους πολιτικούς;Οι υπόλοιποι 5-6-7000 συνδημότες μας κάτοικοι των Αγίων είναι ευχαριστημένοι;;
    Πάντως αν μαζευτούν και εδώ 50άτομα την Κυριακή θα το σκεφτώ ειλικρινά να αλλάξω πόλη..

  4. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ…..!

  5. Ηλία, πρώτη φορά θα πάω κάπου να διαμαρτυρηθώ χωρίς ''νταβατζήδες'' πάνω από το κεφάλι μου να μου λένε που θα πάμε,τι θα πούμε,πότε θα φύγουμε,πως θα σκεφτούμε..

    Θα πάω στην πλατεία έχοντας ως βασικό κριτήριο μια ειρηνική διαμαρτυρία αγανακτισμένων συμπολιτών μου χωρίς φανφάρες,επιτροπές και π@π@ριές αφού όλοι όσοι θα βρεθούμε την Κυριακή εκεί,δεν γουστάρουμε αντιπροσώπους πλέον,έτσι νομίζω ότι πρέπει να είμαστε.Ελεύθεροι να αποφασίζουμε εμείς για εμάς, και όχι δια μέσω αντιπροσώπων,άμεση δημοκρατία δεν θέλουμε;Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

  6. ακόμα και μιά ομαδική κουβέντα να γίνει για προτάσεις,για να γνωριστούμε και να μιλήσουμε,θα είναι ένα μεγάλο βήμα…MiFi,νομίζω ότι είναι και η κατάλληλη ευκαιρία να ρίξουμε και την πρόταση που έχουμε συζητήσει να κάνουμε,περί καθιερωμένων συναντήσεων…ελπίζω να δω τους περισσότερους από τους συμπολίτες μου και τους περισσότερους από τους αναγνώστες μας…καιρός να σηκωνόμαστε από τους καναπέδες μας…

  7. Επιτέλους να ξυπνήσουμε και να έρθουμε όλοι στο κάλεσμα σας. Για τα ιδανικά τις πατρίδα μας . Όχι στο ξεπούλημα της Ελλάδα μας, όχι στην ανεργία την μιζέρια ,όχι στα νέα μέτρα. Φίλοι μου έχουμε όνειρα που μας τα έχουν εξαφάνιση . θέλουμε καλύτερη ποιότητα ζωής που μας την έχουν κατακρεούργηση .ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

  8. Μπράβο Loutraki blog για την πρωτοβουλία, ΝΑΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, έξω και μακριά από σκοπιμότητες και κομματικές εξαρτήσεις.

    ο αχρέωτος

  9. ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑΙΑ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΥΜΤΑΓΜΑ.ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ..ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ༾ཱཀྵFACEBOOK KAI OI 200 ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ,ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

  10. Όσοι μπορούν να πάνε Αθήνα να πάνε.
    Οι υπόλοιποι θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε το παρόν στην πρωτοβουλία του loutrakiblog.
    Δεν θεωρώ ότι χαραμίζουμε την Κυριακή μας συμμετέχοντας σε τέτοιες επιτακτικές για την εποχή μας ενέργειες.
    Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν είμαστε πρόβατα για σφαγή.
    Έχουμε φωνή,έχουμε άποψη.

  11. Η Αθήνα,και συγκεκριμένα ο νομός αττικής έχει 5.000000 εκατομμύρια κόσμο,το ένα δέκατο από αυτούς αν κατέβει
    στους δρόμους φτάνουν να πλημμυρίσουν όλοι οι δρόμοι και οι πλατείες από την Λ.Αλεξάνδρας ως το σύνταγμα.

    Και στο κάτω-κάτω γιατί να δεχόμαστε το χλευασμό των
    πρωτευουσιάνων ότι εμείς της επαρχίας κοιμώμαστε ή ότι
    τάχα δεν έχουμε και μεγάλο πρόβλημα και ότι τα βολεύουμε;

    Αρκετά νομίζω έχουμε δουλέψει για το κράτος των Αθηνών,
    καιρός είναι να δουλέψουμε και για τη γειτονιά μας και
    να τους κάνουμε όλους να καταλάβουν ότι είμαστε και εμείς εδώ,έχουμε και εμείς ανάγκες και προβλήματα,και
    ότι δεν είμαστε οι φτωχοί συγγενείς κανενός.

    Κανένας στην Αθήνα,όλοι στην πλατεία 25ης στην πόλη μας
    έτσι θα είναι και πιό ισχυρό το μήνημα που θα δώσουμε.
    Ηλίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog