Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Kατερίνα Φαρμάκη από Αγίους Θεοδώρους:”Τις πιο καλές κινήσεις και τις πιο καλές δράσεις τις κάνει το ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της κρίσης!(video)

- Advertisement -



*το βίντεο από perahora.gr

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα μας τρελανει η κυρια Φαρμακη.
    Εγω την προκαλω να κανουμε μια βιντεοσκοπημενη συζητηση εφ ολης της υλης γιατι δεν αντεχω αλλο…

  2. Mωρέ παιδιά,υπάρχει κανένας να μου πεί τι είδους σχολεία
    έχουν τελειώσει οι βολευτάδες μας,που μιλάνε τόσο πολύ
    χωρίς να λένε τίποτα;;;;;;;;;;;;;;
    Καλά εκεί στους αγίους,γιαούρτι δεν είχατε;;;
    Ηλίας

  3. Η Κα Φαρμάκη θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτική, όχι μόνο στο να αποκρύπτει την ουσία, με την de facto, αποδοχή του μνημόνιου που ψήφισε ΚΑΙ ή ίδια, αλλά και με τις κεκαλυμένες προτάσεις που προασπίζεται. Το μοναδικό πρόβλημά της είναι να περάσει στον κόσμο μηνύματα που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση αποκλειστικά του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, διαφορετικά δεν θα τολμούσε να λέει "..θα κάνουμε προσπάθειες να μειώσουμε τα ελλείματα, ώστε να κάνουμε βιώσιμα τα χρέη μας..". Κουβέντα για τους μισθούς, τις συντάξεις, μόνο η εξυπηρέτηση των παράνομων και ύποπτων χρεών, που οι ίδιοι μας φορτώσανε. Για την αξιοπρέπειά μας, για την εθνική μας κυριαρχία που ξεπουλήθηκε με την δανειστική σύμβαση, κουβέντα η Κα Φαρμάκη. Κα Βουλευτή, είστε συνένοχη στην συνεχιζόμενη μετ' επιτάσεως εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. Εκεί δε που βρισκόσαστε, στους Αγίους, ιδιαίτερα κάποιες οικογένειες (της αμαρτωλής ΔΗΚΕΠΑΘ), θύματα του πελατειακού πολιτικού συστήματος, που εξυπηρετούσατε, θα σας ανέλυαν σε βάθος την κρίση χρέους και την κρίση δανεισμού.

    ο αχρέωτος

  4. ΑΦΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ κ. ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ.
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ

  5. Καλά, η κυρία πρέπει να ζει σε άλλη χώρα! Εκτός τόπου και χρόνου!!!
    Ε ρε "μαύρο" που θα φάει στις επόμενες εκλογές….
    Ας κάτσει σπίτι της μετά να τα λέει στον καθρέπτη της!

  6. Σιγά που θα μας πείτε πως εσείς θα βγάλετε την Ελλάδα απο την κρίση. Εσείς τα φάγατε…βρείτε τα και βάλτε τα στην θέση τους…γιατί στις επόμενες εκλογές σας βλέπω 4 κόμμα.
    ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ…ΟΛΟΙ!!!
    GR

  7. ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ !!!!

    Μην το κόψετε, το σύνθημα ακούγεται σε όλη την Ελλάδα

  8. a.v είναι προσβλητικό το σχόλιο που έγραψα για το αν ο γιόκας της που είναι μηχανικός είναι περήφανος που η μανούλα του είναι μία εξ αυτών που "βούλιαξαν" την οικοδομή και μαζί της 200 επαγγέλματα? Να τη χαίρεται τη μανούλα του και αυτός και όλος ο κορινθιακός λαός που την εξέλεξε βουλευτίνα. Είναι προσβλητική η αλήθεια? Αν όχι γιατί δεν το βάζεις?

  9. 1:38,είδες τί λέει ο 10:22 για το σύνθημα ;;;…αν μπήκατε στον κόπο,θα είδατε ότι το ανέβασα σε ανάρτηση..αλλά ,μάλλον,για ακόμα μιά φορά εντυπώσεις θέλατε να δημιουργήσετε και οι 2,ο καθένας για τους λόγους του…επίτηδες το ανέβασα,για να δείτε ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ φαίνεται ένα υβριστικό σχόλιο,ακόμα κι αν συμφωνούμε μαζί του…11:27 κι αν η μανούλα που κατηγορείς τον γιό της και μιλάς με τέτοιο τρόπο,(άσχετα αν συμφωνώ μαζί σου)έρθει και μου ζητήσει τα ρέστα για την ανάρτηση,θα έχεις τα κότσια να το πάρεις πάνω σου και να την υπογράψεις επώνυμα,ώστε να τραβιέσαι εσύ,που την έκανες και όχι εγώ ;;; MiFi,Alex,θα σας παρακαλούσα να μην εγκρίνετε ό,τι σχόλιο βλέπετε,πριν να το διπλοτσεκάρετε…αλλιώς,όποτε γίνεται κάτι αντίστοιχο,θα το χρεώνω εςπώνυμα σε εσάς…εγώ,υβριστικό σχολιο δεν εγκρίνω για κανέναν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog