Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έρευνα: Τι κάνουν οι πλούσιοι στο διαδίκτυο;

- Advertisement -

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα από την Affluence Collaborative που δημοσιεύθηκε…
από την εφημερίδα Wall Street Journal, κάποιες διαφορές στις συνήθειες των πλούσιων ανθρώπων σε σχέση με τη μέση τάξη έχουν παρατηρηθεί ως προς τη χρήση του διαδικτύου….
Όταν πρόκειται για φαγητό, οι πλούσιοι, που ορίζονται ως οι άνθρωποι που κερδίζουν πάνω από 500.000 δολάρια (!) κάθε χρόνο, συνδέονται περισσότερο στο διαδίκτυο. Το 61% των εύπορων χρηστών χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να κάνουν κρατήσεις σε εστιατόρια ή για να κάνουν check-in σε διάφορες τοποθεσίες μέσω του Foursquare ή των Facebook Places. Στους χρήστες της μέσης τάξης, το 13% πραγματοποιεί online κρατήσεις, και το 23% χρησιμοποιεί τις ιστοσελίδες για check-in.

Το 71% των οικονομικά ευκατάστατων καταναλωτών διαβάζουν online ειδήσεις ενώ μόνο το 44% των «απλών» ανθρώπων κάνουν το ίδιο.

Ακόμα και οι πλούσιοι έχουν όρεξη για online sex καθώς το 38% περνούν το χρόνο τους επισκέπτοντας ιστοσελίδες για ενήλικους, σε σύγκριση με το 23% του υπόλοιπου πληθυσμού. Παρόλα αυτά, η Wall Street Journal σημειώνει ότι οι πλούσιοι χρήστες ξοδεύουν λιγότερο χρόνο για σερφάρισμα στο διαδίκτυο προκειμένου να περάσουν την ώρα τους.
Στις online συναλλαγές ωστόσο δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ πλουσίων και υπόλοιπου πληθυσμού καθώς και στις δύο περιπτώσεις το ποσοστό βρίσκεται στο 86%.

*24wro
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog