φωτογραφία αρχείου

Καθημερινά παρατηρούμε, το πλήγμα του αθέμιτου ανταγωνισμού που δέχεται η στεγασμένη εμπορική δραστηριότητα να εντείνεται συνεχώς από κάθε μορφής παρεμπόριο που δεν τιθασεύεται, αλλά αντίθετα εξαπλώνεται τόσο στην περιοχή της παραλίας του Λουτρακίου, όσο και στην Καραϊσκάκη κάθε Σάββατο.

Ένας καινούριος εμπορικός δρόμος κάθε Σάββατο πλημυρίζεται απο εμπόρους και φυσικά όχι παραγωγούς απλώνοντας τους πάγκους τους χωρίς να υπολογίζουν τις εισόδους των πολυκατοικιών και των εμπορικών καταστημάτων της περιοχής.
Γιατί δεν ελέγχονται αυτά κύριε Λογοθέτη; Ποιός δίνει αυτές τις άδειες και με ποια κριτήρια; Ποιος νόμος λέει πως πρέπει να γίνεται λαϊκή σε εμπορικό δρόμο;
Και φυσικά δεν μιλάμε για όλους αυτούς που βρίσκονται παραδίπλα με τα αυτοκίνητά τους και πουλάνε χωρίς άδεια οτιδήποτε.
Δεδομένου ότι τέτοιες πρακτικές στραγγαλίζουν το στεγασμένο εμπόριο, καταστρέφουν την πόλη μας, και οδηγούν τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στο κλείσιμο και τους εργαζόμενους στην ανεργία και επειδή η Αγορά δεν έχει άλλα περιθώρια και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό, περιμένουμε άμεσα λύση απο τον κύριο Λογοθέτη.
ΜΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ