Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΑΪΚΗΣ ΑΜΕΣΑ

- Advertisement -
φωτογραφία αρχείου

Καθημερινά παρατηρούμε, το πλήγμα του αθέμιτου ανταγωνισμού που δέχεται η στεγασμένη εμπορική δραστηριότητα να εντείνεται συνεχώς από κάθε μορφής παρεμπόριο που δεν τιθασεύεται, αλλά αντίθετα εξαπλώνεται τόσο στην περιοχή της παραλίας του Λουτρακίου, όσο και στην Καραϊσκάκη κάθε Σάββατο.

Ένας καινούριος εμπορικός δρόμος κάθε Σάββατο πλημυρίζεται απο εμπόρους και φυσικά όχι παραγωγούς απλώνοντας τους πάγκους τους χωρίς να υπολογίζουν τις εισόδους των πολυκατοικιών και των εμπορικών καταστημάτων της περιοχής.
Γιατί δεν ελέγχονται αυτά κύριε Λογοθέτη; Ποιός δίνει αυτές τις άδειες και με ποια κριτήρια; Ποιος νόμος λέει πως πρέπει να γίνεται λαϊκή σε εμπορικό δρόμο;
Και φυσικά δεν μιλάμε για όλους αυτούς που βρίσκονται παραδίπλα με τα αυτοκίνητά τους και πουλάνε χωρίς άδεια οτιδήποτε.
Δεδομένου ότι τέτοιες πρακτικές στραγγαλίζουν το στεγασμένο εμπόριο, καταστρέφουν την πόλη μας, και οδηγούν τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στο κλείσιμο και τους εργαζόμενους στην ανεργία και επειδή η Αγορά δεν έχει άλλα περιθώρια και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό, περιμένουμε άμεσα λύση απο τον κύριο Λογοθέτη.
ΜΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κατεβαστε λιγο τισ τιμεσ σασ καταστηματαρχεσ!σε καταστημα λουτρακιου με ρουχα προελευσεισ κινα ειχε μπλύζακια 13ε και στα κινεζικα τα ιδια μπλουζακια τα ειχε 7ε!! εσεισ απο που θατο αγοραζετε? εν καιρο κρισησ?

  2. Να ψωνίζεις απο κινέζικα φιλαράκο 10.42 να πλουτίσεις τους κινέζους μέχρι κάποια μέρα να σε αγοράσουν και σένα τον ίδιο όπως θα κάνουν και με ολόκληρη την ελλάδα.
    Εν καιρό κρίσης στηρίζεις τον τόπο σου…και όχι το πορτοφόλι σου γιατί θα κάποια μέρα δεν θα έχεις να αγοράσεις ούτε και το μπλουζάκι των 7€.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΙΓΑΚΙ…ΟΛΟΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!!!
    GR

  3. GR,δίκιο έχεις σε μεγάλο μέρος,αλλά είδες τί λέει ο 10:42 ;;;…αν το πουλάει ο Έλληνας το κινέζικο ,είμαστε εντάξει ;;;δηλαδή,ο κάθε σκιτζής,να μας περνάει για ηλίθιους μπροστά στα μούτρα μας;;;…άλλο να ήταν ελληνικής βιοτεχνίας κι άλλο αυτή η κορο'ι'δία …

  4. Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους…Το πρόβλημα ξεκινάει απο εμάς τους ίδιους.Όταν κάνενας μας δεν είναι διαθετιμένος να κάνει μποικοτάζ σε τέτοια προϊόντα.
    Δυστυχώς το 60% – 70% σε επώνυμα ρούχα και παπούτσια κατασκευάζονται στην Κίνα και στην ινδονησία για τους γνωστούς λόγους.Αλλά το θέμα είναι άλλο.
    Θα πρέπει να στηρίζουμε τους Έλληνες για να πάμε επιτέλους μπροστά, τώρα αν το συγκεκριμμένο μαγαζί πουλάει κινέζικα με αυτές τις τιμές-αν μιλάμε για το ίδιο είδος βέβαια – ας κατηγορηθεί επώνυμα. Δεν θα την πληρώσουν όμως και οι υπόλοιποι.
    Λογικά μιλάμε…αν και το θέμα της δημοσίευσης μου φαίνεται πως δεν είναι αυτό.
    GR

  5. ωραία λοιπόν,GR…οι γνωστοί λόγοι που αναφέρεις,δεν μας αφορούν σαν ανθρώπους …γιατί εγώ τους ξέρω κι εσύ μάλλον…αλλά την εκμετάλλευση την ξέρουν όλοι ;;;…συγνώμη,αλλά είναι πιό σημαντική από το ποιός πουλάει τα προ'ι'όντα (για μένα ,τουλάχιστον)…

  6. h kyria pou mhlaei gia thn laikh kalo tha einai na arxisei na alajei to yfaki ths kai meta tha dei oti otan tha geinete laikh to savato tha mpainoun kai sto diko ths magaji.oi aloi me ta magajia giati doulavoun kai h kyria ayth oxi?kai sto finale to merokamato pame kai emeis na vgaloume kathe savato ena merokamato pou oloi eseis oute kata dianoia den tha mporesete na kanete auth thn douleia gia na to vgalete.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog