Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τελικοί πράξη δεύτερη, τα βλέμματα σε ΟΑΚΑ και Αλεξάνδρειο .

- Advertisement -

Τελικοί, μέρα δεύτερη και η αγωνία αυξάνεται καθώς τα πρώτα παιχνίδια για την πρώτη και την τρίτη θέση του πρωταθλήματος έδειξαν πως οι διαφορές δεν είναι αγεφύρωτες.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (22:00, ΝΕΤ) τον Ολυμπιακό, έχοντας πάρει το πλεονέκτημα της έδρας. Στο ΟΑΚΑ είναι αήττητος για 26 συνεχείς τελικούς στην έδρα του, δηλαδή εδώ και 15 χρόνια. Η παράδοση βέβαια δεν παίζει ρόλο κι αυτό το γνωρίζει ο Ολυμπιακός, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να εξηγεί στους παίκτες του πως έχουν μπροστά τους μια μεγάλη  ευκαιρία για να πάρουν και πάλι το πλεονέκτημα με την πλευρά τους.    
  Ο Στράτος Περπέρογλου δεν θα αγωνιστεί ούτε σήμερα, αν και φαίνεται να προλαβαίνει τον τρίτο τελικό της Τετάρτης, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει τις γνωστές απουσίες των Νεστέροβιτς και Βασιλόπουλου. Τα τελευταία εισιτήρια για τον αγώνα διατίθενται από τη θύρα 10 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μέχρι τις 18:00.
Στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (19:00, ΝοvaSports) και φιλοδοξεί να ισοφαρίσει τη σειρά των μικρών τελικών. Ο Μπρένταν Γουίντερς απουσιάζει από την ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς, όπως και οι οργανωμένοι οπαδοί που συνεχίζουν την αποχή τους. Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ο Σούλης Μαρκόπουλος ζήτησε αφοσίωση για όλο τον αγώνα από τους παίκτες του, ώστε να τα καταφέρουν.
πηγή : contra.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog