Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δέδες,Νικολάου ή Λέζου;

- Advertisement -

Οι ανωτέρω δημοτικοί σύμβουλοι είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog ή κάποιος από
τους προαναφερθέντες, η αιτία που ώθησαν την Μαρία Στάμου σε παραίτηση,επίσης κάτι παίζει με την θέση του αντιπροέδρου του Πνευματικού Κέντρου που είχε ζητήσει η Μαρία αλλά με άνωθεν εντολή είναι ήδη καπαρωμένη.

- Advertisement -

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Νικολάου και η Λέζου έχουν εκτος των αλλων την αποψη ότι πρέπει να μεταφερθούν όλες οι υπηρεσίες του παλαιού Δήμου Αγίων Θεοδώρων στο Λουτράκι….
    Αγιοθοδωρίτες Δοξάστε τους!

  2. ΛΕΖΟΥ ????? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???? ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ
    ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ…..

  3. εβγαλε απιστευτα συγκινητικο λογο η κυρια Σταμου.
    ειπε παρα πολλα, κ τα ειπε σωστα.
    ομως , κατα την ταπεινη μου αποψη δεν επρεπε να παραιτηθει, αλλα να κατανομασει ολους τους "περιεργους".

    TaliBan

  4. Κα Στάμου γιατί παραιτηθήκατε??
    Γιατί τους κάνατε το χατήρι??
    Και ο δήμαρχος δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει???
    Τέτοια βουβαμάρα???

  5. Κα ΣΤΑΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΗ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΟΥΓΚΑΛΟΥΣ.

  6. Ο δημαρχος δεν αντεδρασε ,γιατι περιμενε την αντιδραση της κ.Κουτρου ,ηταν αναμενομενη γι αυτον
    εξ ου και η πληρης απαθεια του .Μονο αιφνιδιασμο δεν δεχθηκε μια και οι παρατρεχαμενοι το στησανε καλα το θεμα .
    καλο μηνα

  7. Ο ποιο συγκροτημενος, δημοκρατικος, πολιτισμενος, ευστοχος και "αντρικιος" λογος που ακουστηκε απο το βημα του Δημου Λουτρακιου Αγιων Θεοδωρων.
    Συγχαρητηρια στην κα Σταμου που απεδειξε οτι υπαρχουν εκλεγμενοι με σθενος, ουσια και ευθιξία!

  8. Κα ΣΤΑΜΟΥ ΜΗΝ ΑΠΑΤΑΣΤΕ!
    ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ, ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο Κος ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΡΗΣΗ "Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;"

  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κα ΣΤΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (31-5-2011), Η ΟΠΟΙΑ ΦΘΑΝΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ "ΕΘΑΒΑΝ" ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ.

  10. ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ : "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΖΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ. ΜΗΠΩΣ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ;;;;;"

  11. ΜΑΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΣΟΥΝ
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ Η ΚΥΡΙΑ ΛΕΖΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΨΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗς ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ
    ΑΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΩ

  12. Η κα Λέζου για το μόνο που άνοιξε το στόμα της ήταν για να πει "την κορδέλα την κόψατε".
    Μέχρι εκεί της έχουν μάθει το ποίημα.

  13. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Κ.ΣΤΑΜΟΥ???….ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ……..ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΙΤΕΣ!!!!!!!!!

  14. ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ!ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ!ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΣΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ?
    ΝΤΡΟΠΗ!ΑΙΣΧΟΣ!

  15. ΑΝΑΡΩΤΕΙΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ. ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ,ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΧΘΕΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΤΙΡΑΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ.ΥΠΟΜΟΝΗ……………………..ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.ΔΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!

  16. >>>>αφΟρμουμε απο το σχολιο για την Λεζου.
    μηπως ειναι η μοναδικη αμιλητη στο δημοτικο συμβουλειο?
    εχει κ αλλα ατομα που στομα εχουν κ δε μιλια δεν εχουν.
    τσανας-ρακας-ψυχογιος…
    τωρα τελευταια το αμιλητο νερο ρουφηξε κ ο πολυς δοσσαρας..
    σχεδον αμιλητος ειναι κ ο πρωτονοταριος…
    βεβαια κ καποιοι αλλοι-ες που μιλανε, @@ες λενε, αλλα νταξ… να γεμιζει η κασσετα καταγραφης (lol)

    TaliBan

  17. Αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στη Μαρια Σταμου γιατι οχι μονο παραιτηθηκε απο ολες τις θεσεις που κατειχε σαν Δημοτικός Συμβουλος της πλειοψηφιας , αλλα παραιτηθηκε και απο Δημοτικος Συμβουλος αρνουμενη να υποταχθεί στο συστημα που δυστυχως κυβερνα σημερα τον τόπο μας!!!!
    Ο δε κ Δημαρχος απλα δεν τολμησε να απαντησει, αποδεχομενος ουσιαστικα πληρως ολα οσα εκτοξευσε προς το προσωπο του η Μαρια.
    Γιωργος Παπαγεωργίου

  18. Μπράβο στην κ. Στάμου για το ήθος που έδειξε σε μια παρεα καρεκλοκένταυρων αλλά γιατί παρετήθηκε απο σύνβουλος? είχε και έχει στις πλάτες τις όλους αυτούς τους ανθρώπους που την στηρίξανε και περίμεναν απο αυτήν να καθίσει και να παλέψει απο το μετερίζει του ανεξάρτητου . Αυτή η αποφασή της και συγνώμη για αυτό δείχνει συνενοχή για τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής.

  19. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ?ΣΕ 43 ΑΤΟΜΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ?ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ.ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΛΟΙΠΟΙ?ΔΕΔΕΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΕΖΟΥ-ΡΑΤΗΣ-ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΔΑΞΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ.ΒΟΜP-FIS

  20. καλα μην βαλετε και τα κλαματα που θα φυγεθ η Μ.Σταμου.Αν θελετε πηγενται να την παριγορισεται..και εξξαλου τι εκανε τοσα χρονια εκει πανω???

  21. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ Η Κα ΣΤΑΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ,ΕΦΥΓΕ!!!Κ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΠΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ,ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΡΑΣΕΙΣ,ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ.ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ,ΙΔΡΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

  22. gia na sovareutoume epitelous !!!!!! poli asxolithikame !
    pote agapise afti i kyria tous Agious pou mexri tis ekloges den iksere kata pou peftoun !! prosfere pos den prosfere !
    prosfere xastoukia stou ypallilous ! i Euanthia tou dimou !
    kai na gnwrizei o kosmos apo ta 10 sxolia ta 9,5 einai dika tis ! …………..

  23. Εντάξει παιδιά είπαμε να κατεβάζετε το επίπεδο αλλά τόσο χαμηλά δεν μπορούμε εύκολα να σας ακολουθήσουμε.
    Κατ’ αρχάς τι πάει να πει πολύ ασχοληθήκαμε? Υπάρχουν πολλοί στο συνδυασμό του κ Λογοθέτη που έχουν τις γνώσεις της κας Στάμου? Μήπως μπορείτε να μας τους πείτε? Δυστυχώς αγράμματοι άνθρωποι έχουν πλέον τις τύχες του τόπου μας και εσείς το θεωρείται πολύ ασήμαντο και άνευ σημασίας. Αλήθεια πιστεύετε ότι στα δύσκολα η εμπειρία της νοικοκυράς συγκρίνετε με τη γνώση μιας Νομικού?
    Αφήστε το άλλο απίθανο. Λέτε πότε αγάπησε αυτή η κυρία τους Αγίους? Πολύ σοβαρό επιχείρημα!!!!!!!!!!!!!!
    Το ότι 400 συμπολίτες μας την ψήφισαν δεν είναι επαρκής απόδειξη θέλετε και άλλη? Γιατί μας προσβάλετε ότι τάχα ψηφίσαμε κάποια που δεν αγαπά τους Αγίους? Εσείς που γράφετε παραπάνω, κατά την ίδια λογική πως ξέρουμε ότι αγαπάτε τους Αγίους?
    Όταν γράφουμε δημόσια καλό είναι να αποφεύγουμε τις εμπάθειες που στο κάτω-κάτω το μόνο που δείχνουν είναι ότι δεν έχουμε επιχειρήματα και αναγκαστικά καταφεύγουμε στα ψέματα, στις συκοφαντίες, κρυβόμενοι πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το φιλόξενο loutrakiblog.
    Και ναι υπάρχουμε εμείς οι ανώνυμοι που την ψηφίσαμε και που μαζεύουμε υπογραφές για να την πείσουμε να μην παραιτηθεί αλλά να ανεξαρτητοποιηθεί όχι για τίποτα άλλο απλά και μόνο για έχουμε έναν άνθρωπο δικό μας μορφωμένο που μπορεί να βοηθήσει τον τόπο μας.
    Συγνώμη για το ύφος και τον τόνο του κειμένου αλλά καμία φορά χρειάζεται όταν αποδειγμένα τα πόδια προσπαθούν να χτυπήσουν το κεφάλι.

  24. κανω σεναριο στο μυαλο μου (το ποιοο?) τι θα πει η κυρια Σταμου στο επομενο δ.σ.
    …..μετα απο πολυ ώριμη σκεψη, κ μετα απο τρομακτικες πιεσεις, χιλιαδες σμσ-μμσ-μειλ-ταχυδρομικα περιστερια, που δεχτηκα απο τους συμπολιτες μου, την κανω αλλά ριζος, κ τη γυρναω τη βιολα δηλωνοντας ανεξαρτητη μεμονομενη κ υπερασπιστρια των φοβερων ιδεων μου..

    ΥστερικοΓραφικον: τι λεω ο φουστης? (lol)

    TaliBan

  25. 5΄44 ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΗΣΟΥΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΗΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΚΡΥΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΜΕΝΗ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΛΛΟΙ.

  26. AXAXAXAXAXAXAXAXAXAX!! ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ?????? ΠΙΑ ΛΑΜΨΗ ?? ΠΕΣ ΠΙΑ ?????????
    ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
    ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!
    BRAVO ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ !!

  27. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ 400 ΣΤΑΥΡΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ)
    ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ !!ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΜΙΛΑΤΕ ????

  28. ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΑΓΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΑΣΕ -ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ-ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  29. ΜΟΡΦΩΣΗ… ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ …..ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΩΣΤΟ, ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ?
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ??
    ΑΝ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ…
    ΑΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ?
    ΑΝ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ…
    ΑΝ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΘΑ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕΙ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ…
    ΜΙΤΕ,ΨΥΧΟΓΙΕ,ΛΕΖΟΥ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΛΠ…ΣΥΝΔΙΑΣΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΕ… ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΜΑ, ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ…

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ,ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ…

    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  30. THN ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΞΙΩΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η Κα ΣΤΑΜΟΥ Κ ΠΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ??ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ??ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΚΑΚΟΗΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ!ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!

  31. ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ.ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ (ΑΑΑΑ,ΕΕΕ,ΟΟΟΟΟ)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΗΜΟ . ΚΑΙΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ. Σ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ……

  32. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΛΕΖΑΝΤΑ .ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ……….ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ…..

  33. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΤΑΔΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ. ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ,ΓΝΩΣΕΙΣ,ΗΘΟΣ ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ…………TI ZHTAME TA ΦΤΩΧΑ..ΟΝΕΙΔΟΣ…ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ…..

  34. Κατ'αρχας κριμα που ακομα δε μαθατε τι σημαινει πολιτικη στην ΕΛΑΔΑ… Θα επρεπε μετα απο τοσα χρονια να μη περιμενετε τιποτα απο δηθεν σωτηρες….
    Και δηθεν ατομα με κυρος που στην ζωη τους ζουν παρασιτικα… ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ(Οι Αγιοθοδωριτες καταλαβαν)

  35. ΑΝΩΝΥΜΗ-Ε ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΛΛ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ-ΟΣ.ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΖΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΨΗΛΑ ΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ.ΤΟ ΠΩΣ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΜΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΚΑΒΟΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog