Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φυγάδευση βουλευτών από την Βουλή!

- Advertisement -

Το είδαμε κι αυτό!

Οι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού, να φεύγουν φρουρούμενοι, κρυφά, από την πίσω πόρτα (κυριολεκτικά) της Βουλής, επειδή φοβούνται να βρεθούν απέναντι στο πλήθος των Ελλήνων πολιτών, απέναντι σε άντρες, σε γυναίκες και σε παιδιά, που διαδηλώνουν επί ημέρες, ζητώντας το δίκιο της χώρας.

Βέβαια, οι εκπρόσωποι του λαού, μας βγήκαν αντιπρόσωποι τραπεζών, καναλαρχών, κατασκευαστικών και άλλων πολλών τινών… ξεχνώντας στον δρόμο της πολιτικής τους πορείας πως θα έπρεπε να πρεσβεύουν τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και το γενικότερο καλό των πολιτών που τους εξέλεξαν, των πολιτών που τους ανάδειξαν, των πολιτών που τους επιβράβευσαν ως άξιους και όχι ως ανάξιους και τους έστειλαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, την έδρα της Δημοκρατίας (λέμε τώρα) από όπου διέφυγαν έντρομοι οι… αντιπρόσωποι!!!

Οι βολευτές, οι ολίγοι, οι επίλεκτοι των σύγχρονων τσιφλικάδων, τρέμουν στην σκέψη πως θα βρεθούν αντιμέτωποι με οικογενειάρχες, που θα τους ρωτήσουν: Γιατί μας ξεπουλάτε; Γιατί ξεπουλάτε τα παιδιά μας; Γιατί;…

Η επιχείρηση «απεγκλωβισμού» των εκπροσώπων της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, πραγματοποιείται μέσω του Ζαππείου, από όπου οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν ανοίξει ασφαλή διάδρομο για την διάσωση των 50 βουλευτών της τροϊκανής δημοκρατίας!!!

Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε περαιτέρω… Μία μόνο λέξη θα απευθύνουμε προς εκείνους που όφειλαν να στέκονται δίπλα στους πολίτες και όχι απέναντί τους… ΝΤΡΟΠΗ κύριοι, ΝΤΡΟΠΗ…

*πηγή

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας τελειώνει και το κίνημα των αγανακτισμένων.Ξενόφερτη μόδα είναι θα περάσει. Ο Έλληνας δεν θέλει να αλλάξει.Θέλει να αλλάξει όλος ο πλανήτης γύρω του. Ο Ελληνας ποτέ, γιατί είναι ο περιούσιος λαός της υφηλίου και όλοι οι άλλοι χαιβάνια.

  2. Που το είδες ρε μεγάλε ότι ξεφουσκώνει το κίνημα των αγανακτισμένων;; Πάρε τη μιζέρια σου και την ηττοπάθειά σου και κάντην για 'αλλη παραλία..Θα δείς τι έρχεται σε λίγο

  3. I am the 11.52 ….Είμαι Σουηδός αλλά θα ήθελα να είμαι Φιλανδός.
    Όταν το ειρηνικό "κίνημα" διαμαρτυρίας γυρίσει σε βία και επεισόδια ετοιμάστε τις γνωστές δικαιολογίες για παρακράτος, προβοκάτσιες κ.λ.π. Το ειρηνικό κίνημα αγαπητοί πρέπει να βρει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. Συγκεκριμένο,εφαρμόσιμο και ουσιαστικό.Μόνο έτσι θα πιεστούν οι 300,μόνο έτσι θα γιγαντωθεί, μόνο έτσι θα αλλάξουν πράγματα. Αν γίνει γήπεδο αυτό το υποψήφιο "κίνημα", τότε μόνο οι 300 δεν θα βγουν χαμένοι.
    Greetings from Stockholm.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog