Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έλεος; Το Mega τα έβαλε με τους αγανακτισμένους…! Δείτε το video

- Advertisement -

Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε για ακόμη μία φορά ο τρόπος παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο κανάλι της Μεσογείων το βράδυ της Τετάρτης, με δεκάδες “αγανακτισμένους” να επιτίθενται φραστικά στο κανάλι μέσω της ιστοσελίδας τους στο Facebook.
 

Κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του Μega και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη για όγδοη συνεχή ημέρα η συγκέντρωση χιλιάδων αγανακτισμένων στην κεντρική πλατεία Συντάγματος, ο Γιάννης Πρεντετέρης σχολίασε τα πλάνα από το ρεπορτάζ του γιουχαϊσματος βουλευτών το βράδυ της Τρίτης ως… “περιστατικό που θυμίζει Ζιμπάμπουε”.

Το σχόλιο – όπως ήταν φυσικό – πυροδότησε μαζικές αντιδράσεις, με τους “σκληροπυρηνικούς” οπαδούς της ιστοσελίδας να παρακινούν τον κόσμο “να κλείσει τις τηλεοράσεις, να κατέβει στους δρόμους και να σταματήσει να παρακολουθεί κατευθυνόμενα δελτία ειδήσεων”.
Ακόμη όμως και το σχόλιο του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα για “το πάρτυ στην πλατεία… που διοργανώνεται κάθε βράδυ με επιτυχία” ήταν αρκετό για να ξεσηκωθούν οι “διαδικτυακοί” αγανακτισμένοι, κάνοντας λόγο για “τηλε-καννίβαλους” και “τελειωμένους ΜΜΕδες”.


TO MEGA για εγκλωβσιμό βουλευτών by fon1972

news24.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Κος ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΑΝ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΣ ΞΕΡΗ ΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΚΑΚΗΣ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ Κα ΤΡΕΜΗ ΑΣΤΕ ΤΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ Τ.V.ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΗ ΗΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog