Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εγκλωβισμένος στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης ο Πεταλωτής – Δεκάδες άτομα του πετάνε γιαούρτια αβγά και πέτρες

- Advertisement -

Εγκλωβισμένος στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετέβη το απόγευμα στο ΚΑΠΗ για να συμμετάσχει σε μία εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Αργυρούπολης – Ελληνικού, όταν δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο και άρχισαν να πετάνε γιαούρτια, αβγά και πέτρες.

Τα άτομα παραμένουν συγκεντρωμένα 20 μέτρα μακριά από το ΚΑΠΗ, ενώ υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η κατάσταση παραμένει τεταμένη, ενώ μετά από παρέμβαση δημοτικών συμβούλων σταμάτησαν οι προσαγωγές διαδηλωτών.

“Δεν θα μας φοβίσουν μερικές δεκάδες τραμπούκοι, υποτίθεται δημοκρατικοί που προσπάθησαν να σταματήσουν αυτή την εκδήλωση” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Έκανε λόγο για “εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι σημαίνει δημοκρατία”, ενώ πρόσθεσε ότι δεν φοβάται κανέναν και θα φύγει από την μπροστινή πόρτα του ΚΑΠΗ.

Της επίθεσης στον κ. Πεταλωτή προηγήθηκαν τα επεισόδια της Τετάρτης στη Βουλή, και της Πέμπτης στην Κέρκυρα.

exothema.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την Κυριακή υπάρχει το νέο ραντεβού στο Σύνταγμα στις 18.00' και αναμένεται να γίνει χαμός, στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής συγκέντρωσης!!!
    Παιδιά, να συγκεντρωθούμε και στο κέντρο του Λουτρακίου να διαμαρτυρηθούμε, όσες/οι θέλουμε, χωρίς κομματικές κατευθύνσεις…Εάν δεν μπορούμε να πάμε στο Σύνταγμα, οφείλουμε στον εαυτό μας μια ειρηνική διαμαρτυρία στην πόλη μας για τα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας…
    καλό βράδυ

  2. Λίγο υπομονή και όλα θα γίνουν. Το loutrakiblog, έχει πλέον αποδείξει ότι είναι συνεπές στα ραντεβού του… Εντός ολίγου (πιθανότατα) έρχεται και ανακοίνωση.

  3. και τελικά αφου μαζεύτηκε καμιά χιλιάδα κόσμος την έκανε
    από την πίσω πόρτα υπό την προστασία διμοιρίας των ΜΑΤ.
    Χοντρούλη πες αλεύρι!.

  4. Πεταλωτή να ξεχάσεις τις ομάδες όταν σε λίγο όλος λαός θα είναι μια ομάδα, αυτή που θα σας δέρνει όπου σας βρίσκει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog