Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ένας Αγανακτισμένος πολίτης του Λουτρακίου ζητά:

- Advertisement -

 Να ελεχθούν άμεσα όλα τα περιουσιακά στοιχεία όχι μόνο των βουλευτών-υπουργών-παρατρεχάμενων κλπ. των  κυβερνήσεών μας, αλλά και των δημοτικών μας αρχόντων κατά την διάρκεια άσκησης της εξουσίας τους.

 Εκεί αδέλφια συναγανακτισμένοι θα βγούνε μεγάλα ”λαβράκια” και από κει θα πρέπει να ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα της κοινωνίας μας.

 Οι μεγάλοι ‘κλέφτες’ του δημόσιου/δημοτικού πλούτου ζούνε δίπλα μας,τους ξέρουμε,τους μιλάμε αλλά κανένας δεν τους αναφέρει.

 Μήπως να ξεκινήσουμε την Άμεση Δημοκρατία από την γειτονιά μας,την συνοικία μας,την πόλη μας και μετά να κατέβουμε όλοι μαζί στην Αθήνα;Λέω μήπως;

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αρχίσαμε τα λα'ι'κά δικαστήρια … την συνέχεια,με βάση την ιστορία,την ξέρεις ;;; γιατί οι περισσότεροι που γίνονται αυτόκλητοι δικαστές,αγνοούν τα γεγονότα του παρελθόντος και πού κατέληξαν…

  2. νιωθω υπερηφανος που επιτελους εμεις οι απλοι ελληνες κ ξενοι πολιτες αυτης της χωρας…αντιδρασαμε εστω και αργα ισως κατι μπορει να αλλαξει προς το καλυτερο για καποια ισοτητα για καποιες χαμενες ελευθεριες ισως σταματησουν να μας βλεπουν σαν πιονια…κωστας κακ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog