Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και άλλο απόσπασμα από το Δ.Σ. της Τρίτης

- Advertisement -

Από την κάμερα του loutrakiblog…

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγκρίνεται κ.Λογοθέτη η προσφορά και οι γνώσεις της κας Κοσκινά και του κ.Σωτ.Πρωτόπαππα με τις γνώσεις του Τσάνα? Αν ναι συγχαρητήρια για τις επιλογές σας!
    Τουλάχιστον εσείς προσωπικά και ο κ.Κακκαβάς έχετε προσωπική γνώμη και συνεργασία με την κα Κοσκινά, αφού την εμπιστευτήκατε τόσα χρόνια να μάθει μουσική στα παιδιά σας. Το ότι συνεργάζεστε μαζί της για να κάνει τη συναυλία της, ως όφειλετε, δεν έχει καμμία σχέση με το θέμα. Αλήθεια πώς θα μπορέσει αυτή η κυρία να βοηθήσει τα πολιτιστικά αφού δεν της δίνετε μία θέση?
    Ο κ.Σωτήρης Πρωτοπαππάς έχει δώσει τη ψυχή του για την Περαχώρα, δεν θα μπορούσατε να του δώσετε μία θέση να μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα?
    Έχει απόλυτο δίκιο ο Πετρίτσης, μόνο συναίνεση δεν επιδιώκετε με τις συμπεριφορές σας. Να τους χαίρεστε όλους.

  2. επιτέλους θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουν ότι για να προσφέρει κάποιος σε μία θέση πρέπει να έχει και τις απαιτούμενες γνώσεις;; Συμφωνώ με τον προηγούμενο σχολιαστή η Κα Κοσκινά και ο Κος Πρωτόπαππας του έπεφταν λίγοι;; χωρίς να έχω τίποτα προσωπικό με τον Κώστα (Τσάνα), είναι και φίλος μου) αλλά και άλλους από το νέο ΔΣ, με τι προηγούμενη εμπειρία και γνώση θα προσφέρουν;;

    Κα Λέζου, μπορείτε να γελάτε όσο θέλετε και εμείς γελάμε μαζί σας διότι δεν είστε σε θέση να αρθρώσετε μια κουβέντα, αν δεν ξέρετε την δουλειά του συμβούλου να πάτε σπίτι σας.

    Κε Πρόεδρε σωστά τα ζύγια στον αετό γιατί αλλιώς θα φουντάρει!!!

    Κε Δήμαρχε στο προηγούμενο συμβούλιο (των επιταγών) οι φλέβες κόντευαν να σπάσουν… ή σταματήστε να το λέτε και να το ξαναλέτε στον Γκιώνη ή πείτε στους κάμεραμαν να μην σας κάνουν κοντινά.

  3. Kαλή επιτυχία κ.Λόη, φαντάζομαι ότι με Τσάνα αντιπρόεδρο και όλους τους άλλους (εξαιρουμένων μερικών πολιτών) θα έχετε απίστευτη αρμονία και συνεργασία και κατανόηση φυσικά. Καλό κουράγιο. Με της υγείας σας.

  4. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ!!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ……….ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΗΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ .ΕΠΙΠΕΔΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Με μαθηματική ακρίβεια ο Προμηθέας ( αυτό είναι το όνομα του νέου νομικού προσώπου πολιτισμού – αθλητισμού) θα γίνει Δεσμώτης της ανυπαρξίας.
    Φιλοδοξίες υπάρχουν,το θέμα είναι η ποιότητά τους.
    Κρίμα το έργο που ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή,κρίμα τα όνειρα μας, κρίμα.

  6. Πώς μπορεί κάποιος από το δρόμο της "αντίστασης " να περνά στο μονοπάτι της υποτέλειας για μια θέση μόνο?
    Πώς γίνεται να του επιβάλλουν πρόσωπα και καταστάσεις για μια θέση μόνο?
    Μήπως η θέση αυτή ήταν όνειρο ζωής?
    Μικρά όνειρα και σύντομα.
    Όνειρα που δεν ταιριάζουν με τον πολιτισμό!!

  7. ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Η' ΚΑΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ, ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ…
    ΔΕ ΛΕΩ, ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΝΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ…ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ – ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΟ…

  8. η αληθεια ειναι οπως λεει ο κος Γκιωνης τα πυροφυλακια για παραδειγμα δε μας χρειαζονται, καηκε μια φορα το δασος, εχουν περασει τοσο χρονια κι ακομη δεν εχει γινει, ας αφησουμε να καει και το υπολοιπο απο την πισω πλευρα…μην κανετε κανενα πυροφυλακιο αφηστε τα να καουν ολα…να δω μετα πως θα αναπνεει το Λουτρακι που πνιγεται απο το μπετον και την υγρασια…

  9. 12:22 τη χρησιμότητα του κολυμβητηρίου την αντιλαμβάνεσαι μόνο σε επίπεδο "άντε να πάει η νεολαία να κολυμπήσει"?
    Ο αθλητικός τουρισμός σου λέει κάτι?
    Η διοργάνωση αγώνων πανελληνίου χαρακτήρα και ο κόσμος που μπορεί να έρθει στην πόλη σου λέει κάτι?
    Η νέα δημοτική αρχή ας διαχειριστεί τα έργα που έγιναν,για το καλο του τόπου.
    Αν κρίνω βέβαια από τους 5 πρώτους χαμένους μήνες δεν προβλέπω προκοπή…

  10. Μαζεψτε τα και φυγετε ,εισαστε συκοφαντες, κακοπροαιρετοι και α σ χ ε τ ο ι !!!
    Θα καταστρεψετε τα εργα του Γκιωνη με την ανικανοτητα σας και την ασχετοσυνη σας .
    θα ρημαξει το κολυμβητηριο που ειναι πανετοιμο να υποδεχθει την νεολαια ,και να δωσει ζωη στον τοπο μας .
    Τι περιμενετε? Να το ρημαξετε για να εχετε να λετε ?
    Ξυπνηστε ,πριν ειναι ακομη πολυ αργα.

  11. Ποια ειναι αυτη η κυρια ,που μεσα σε ενα 5μηνο η μονη λεξη που τολμησε να πει ,ειναι γιατι κοπηκε η κορδελλα του κολυμβητηριου ?
    Μηπως επρεπε να την βαλουμε να την εκοβε η μουγγη κυρια ?
    ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΡΕ???
    ελεος και παλι ελεος !!!

  12. 2.41π.μ. ειμαι ο 12.22π.μ. – διαβασες και αξιολόγησες τα μισα οπως σε συνεφερε – εκτος και αν δεν εγινα κατανοητος…το κολυμβητήριο ειναι δεδομένο ότι υπάρχει και πρεπει να ανοιξει χωρις να καθομαστε να το συζητάμε στα δημοτικα συμβουλια…απο κει και περα για να προσελκυσουμε κοσμο πρεπει να αναβαθμισουμε τον τοπο…ο κοσμος μπορει να ερθει με το πουλμαν στο κολυμβητηριο, να μεινει μια βραδια και να φυγει…ναι, ειναι κοσμος που θα ερθει και θα διαφημιστει η πολη…ας μην κολλαμε στο κολυμβητηριο, ομως…ο τουρισμος πρεπει να ειναι 365 μερες το χρονο…και ναι, αν ειδες αυτα που εγραφα – ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ – ο ιδιος λεω να σηκωθουν τα παιδια απο τις καφετεριες που ειναι κολλημενα…και με τα βαπορακια & τους λαθρομεταναστες να τα τριγυριζουν στα παρκα του Λουτρακιου…ανοιξτε το κολυμβητηριο και ασχοληθειτε και παραπερα με τα υπολοιπα του τοπου…ας μην ειμαστε κοντοφθαλμοι…

  13. τελικά ποιος λέει ψεματα???

    ο δημαρχος ο γκιωνης η μαρια ή ο προιστάμενος ????

    καποιος απο ολους είναι ψεύτης !!!

    Zuperman…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog