Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τοπικός Σύμβουλος κάνει απεργία πείνας

- Advertisement -

Βόμβα μεγατόνων, καθώς τοπικός σύμβουλος, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι ξεκινάει από σήμερα απεργία πείνας!

Ο λόγος για την τοπικό Σύμβουλο κ. Ρούλα Βλαστάρη, η οποία δηλώνει χαρακτηριστικά: “Απεργώ γιατί θέλω να συμπαρασταθώ στους εργαζομένους της ΔΗΚΕΠΑΘ. Τα παιδιά έχουν απόλυτο δίκιο και μέχρι στιγμής εμπαίζονται. Επίσης απεργώ, καθώς πιστεύω ότι απαξιωνόμαστε από το Λουτράκι. Δεν είμαστε φτωχοί συγγενείς. Θα παραμείνω εδώ μέχρι να δικαιωθούμε και να μας δεχτούν στο Λουτράκι ως ισότιμους και ισάξιους πολίτες”. Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει την στήριξή της στον δήμαρχο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη αλλά “αυτή τη στιγμή υποστηρίζω τον τόπο μου”. Το video δημοσιεύτηκε στο e-istos.

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. BRAVO !!! ! ! KAI MAKARI NA EIXAME PROEDRO TON KYRIO SPANO ANTI GIA TON PSIXIGIO O OPOIOS EINAI PROEDROS STA ISTHMIA KAI ENDIAFERETE PIO POLI APO TOUS DIKOUS MAS GIA TON TOPO MAS!
    KATASTREPSATE TON TOPO MAS !!!! ME 100 STAUROUS GINATE ANTIDIMARXOI KAI NOMIZETE OTI GINATE PROTHIPOURGOI .
    KAI PALI BRAVO STIN KYRIA ROULA ! ASXETOS POU ETREKSE I GUNAIKA TOU MITE KAI TIN STAMATISE !!

  2. ΓΙΑΤΙ Κ.ΡΟΥΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ???…ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ???….ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ.ΔΕΔΕΣ(ΜΙΤΕ)???…(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η Κ. ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Α ΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΔΕΔΕ(ΜΙΤΕ)…..

  3. ωπα-ωπα-..ωπα, ωπαααα… σε αγαπω μα δε σου το "πα…
    που να αντεξει απεργια πεινας ρε Cεις?
    κανει λορδα λεμε..αχαχαχααα….

    TaliBan

  4. Τα εννοουσε όλα η κυρία Βλαστάρη .Δέχτηκε πιεσείς για να αποσυρει οσα είπε ….. Ισχύουν όλα . Οι Αγιοι Θεοδωροι εχουν παραγκωνιστεί και έχουν αφαιθει στο έλεος του θεου. Το Λουτρακι κανει παρτυ …… Ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη καιρος να ξυπνησουν και αλλοι . Η υποτέλεια δε βοηθησε κανεναν …..στο κατω κατω η μητερα μου που δεν εχει κανενα συμφερον να βολεψει τα παιδια την (ειναι ηδη τακτοποιημενα) βγηκε για να στηριξει τους υπολοιπους … Ολοι οι αλλοι που ειναι ????? ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΑ ΕΝΟΟΥΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΛΟΓΟ ΔΕΣΜΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ .. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΘΛΙΨΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ . ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΟΛΩΣΕΣ -ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΑΓΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ . ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ …..

    ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

  5. Δήμητρα δεν σας γνωρίζω γιατί είμαι από το Λουτράκι, έχετε δίκιο, συγχαρητήρια σε εσένα και στην μητέρα σου για το σθένος σας!!! έτσι δεν πρέπει να φοβόμαστε να μιλήσουμε

  6. ΣΤΙΣ 12.57 ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ -ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΗ ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ .
    ΕΣΕΙΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ .
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ . ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ

  7. Προς 11:15μμ
    Προφανώς δεν μας γνωρίζετε γιατί θα έπρεπε να ξέρετε ότι από επισκεψιμότητα πάμε πολύ καλά και απ´ότι βλέπω το post δεν έχει μπει καν στις δημοφιλείς αναρτήσεις.Θα πρέπει επίσης να μάθετε ότι μας εστάλησαν 2 email από αναγνώστες Αγιοθοδωρίτες πέρα από τα τηλέφωνα που έπεσαν για το θέμα και λογικό είναι να μην μείνουμε αδιάφοροι.Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

  8. OTI ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ''ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ''ΚΑΙ ΕΝΝΩΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ''ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ''

  9. Ε ΝΑΙ ΡΕ, ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ, ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ, ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ? ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ? ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Ή ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΙΤΕΣ!!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ rally acropolis, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!

  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ''ΣΚΥΛΑΚΙΑ''.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ''ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ''ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ-ΙΣΜΘΙΩΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΤΟΡΘΩΤΟ.

  11. re paidia oi loutrakiotes mia xara tin douleia tous kanoune oi anthropoi ! oi AXRISTOI oi dikoi mas ti kanoun ??????
    lisaksane na paroun tin karekla kai twra ….?
    an exoun filotimo na figoun apo monoi tous !!!
    TO THEMA EINAI OTI DEN YPARXEI PERIPTOSI KYRIOI ANTIDIMARXOI KAI SIMVOULOI TOU AGIO THEODORA NA SINEXISTOI GIA POLI AKOMA AFTO !!!!! NA EISTE SIGOUROI !!!!!!!!!!!!!!! EISASTE TELIOMENOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΑΠΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΜΟΝΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΝΟ ΜΕ'ΝΕΡΟ''.ΤΡΑΝΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ''ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ'' ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ΄΄΄΄΄΄΄

  13. Η ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ. ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ… ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ……

  14. Η ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ 27,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ !! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ?? ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ !!
    ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ……………….!!!!

  15. Η ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΔΕΝ ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ.ΑΛΛΟΙ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΔΕΛΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑ ΠΟΛΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ……ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

  16. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog